Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Rabia Meydan'ın toplanan vatandaşlar Yatsı namazının kılınması Vatandaşlarla röportaj Kalabalığın toplu dua etmesi İl Müftüsü İhsan Açık'ın dua etmesi Haliliye Belediyesi Fevzi Demirkol'un konuşması - Şanlıurfa Şanlıurfa'da da FETÖ'nün darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürüyor.

09.08.2016 02:00

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Rabia Meydan'ın toplanan vatandaşlar

Yatsı namazının kılınması

Vatandaşlarla röportaj

Kalabalığın toplu dua etmesi

İl Müftüsü İhsan Açık'ın dua etmesi

Haliliye Belediyesi Fevzi Demirkol'un konuşması - Şanlıurfa

Şanlıurfa'da da FETÖ'nün darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürüyor.

Haliliye Belediyesi tarafından Rabia Meydanı'nda düzenlenen "Seccadeni al gel" etkinliğinde bir araya gelen çok sayıda vatandaş yatsı namazı kıldı. Etkinlikte şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Çocuklar ve kadınların da katıldığı demokrasi nöbetinde FETÖ aleyhine sloganlar atıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu şiirler ve yaptığı konuşmalar ile Haliliye Belediyesince hazırlanan kısa filmleri izleyen vatandaş, tekbir getirdi. Zaman zaman duygulanan vatandaşlar ellerindeki Erdoğan'ın posterlerini sallayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yaptığı konuşmada, ilk günden itibaren meydanları boş bırakmayan ve demokrasiye sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti. Demirkol, "Darbe girişimi bu aziz millete karşı yapıldı. İsmi ne olursa olsun hain, terörist, bir darbe girişimi bu. Bunu yapanlar bir şeyi hesaplamayı unuttular; Türk Milletin bu tür hainlere boyun eğmeyeceğini. Bu milletin Çanakkale ruhuna sahip olduğunu unuttular. Milletin iradesini bu tür hainler yenemez. Şükürler olsun ki milletimiz günlerdir alanları terk etmedi, terk etmeyecektir." dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik ilahiler okunmasıyla devam etti.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement