Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'ın İddiasına Cevap: "Muhatap Federasyon" - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'ın İddiasına Cevap: "Muhatap Federasyon"

Fikret Orman\'dan Aziz Yıldırım\'ın İddiasına Cevap: "Muhatap Federasyon"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ertelenen Galatasaray maçlarının Beşiktaş maçından sonra oynanacağını söylediğine ilişkin iddia hakkında, "Bunun muhatabı Futbol Federasyonu. Onlar doğru kararı verirler" dedi.

23.03.2016 14:32

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ertelenen Galatasaray maçlarının Beşiktaş maçından sonra oynanacağını söylediğine ilişkin iddia hakkında, "Bunun muhatabı Futbol Federasyonu. Onlar doğru kararı verirler" dedi.

Başkan Fikret Orman, bugün 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom ile birlikte Vali Hamza Erkal'ı makamında ziyaret etti. Çanakkale'de şehit düşen Beşiktaşlı sporcular anısını anıt yapma istediklerini söyleyen Başkan Fikret Orman, bu konuda şunları söyledi:

"ANIT YAPMAK İSTİYORUZ"

"Çanakkale Savaşı'nda, ismini bulabildiğimiz 22 sporcumuz şehit düşmüş. Burada onların anılabileceği bir anıt yapmak istiyoruz. Anma törenleri yapıldığı zaman orası ziyaret edilsin. Bu insanların kanlarıyla bu ülke kurtuldu. Sporcularımızın burada şehit düştüğünü herkesin bilmesini istiyoruz. Sayın Valimizden, şehit sporcularımızın heykelini yapabileceğimiz bir yer istiyoruz."

ÇANAKKALE'YE BJK TESİSİ

Günümüzde çocukların asosyal bir şekilde yetiştiklerine dikkat çeken Fikret Orman,şöyle devam etti:

"Okuldan çıkıp evlerine geliyorlar, bilgisayarların başında, hiçbir sosyal aktivitesi, spor aktivitesi yok. Çocukları sokağa çıkartıp insanlar arasında temas kurdurabilecek, yani bizim büyüdüğümüz şekilde olabilecek yapıya dönüştürebilecek tek şey spor. Biz bir sivil toplum örgütüyüz. İşimiz de çocuklarımıza, taraftarlarımıza, Türk insanına spor yaptırmak. Yaptığımız tesislerin amacı da spor. Bunun için Çanakkale'de bir tesis yapmak istiyoruz."

VALİDEN ANIT İÇİN OLUMLU GÖRÜŞ

Vali Hamza Erkal ise ziyarette şöyle konuştu:

"Çanakkale'de birçok Beşiktaşlı var. Beşiktaş dernekleriyle güzel organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Beşiktaş çok köklü bir camia ve büyük bir takım. Aynı zamanda bir sivil toplum örgütü. Birçok Beşiktaşlı Çanakkale Savaşı'nda yer aldı ve bir kısmı da burada şehit düştü. Burada şehit düşen Beşiktaşlılar için anma alanı oluşturulabilir. Dilerim ki bu projeyi gerçekleştiririz. Ayrıca gençlerin spora teşvik edilmesi için çalışmalar var. Beşiktaş'ın Çanakkale'de olması bize gurur verir."

Başkan Fikret Orman, ziyaretin sonunda kulübün sponsoru Faruk Güllüoğlu tarafından özel olarak hazırlanmış tatlıyı Vali Hamza Erkal'a takdim etti. Çanakkale Valisi Hamza Erkal da, Başkan Fikret Orman'a Çanakkale Savaşları anısına özel olarak hazırlatılan yüzük ve üzerinde Truva Antik Kenti figürü bulunan seramiği hediye etti.

Başkan Fikret Orman, bu arada Aziz Yıldırım'ın ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının Beşiktaş maçı sonrası oynanacağını söylediğine ilişkin iddianın sorulması üzerine, "Bunun muhatabı Futbol Federasyonu. Onlar doğru kararı verirler" dedi.

"AÇILIŞ TAMAM ZAMANINDA OLACAK"

Fikret Orman, terör olayları sebebiyle 11 Nisan'daki Vodafon Arena Stadı'nın açılışı ile ilgili bir erteleme bekleyip beklemediği yönündeki bir başka soruya ise, "Asla" diye cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Orman, bu akşam 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği'nce düzenlenen geceye de katılacak.

- Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'ın İddiasına Cevap: 'Muhatap Federasyon' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement