Finike Devlet Hastanesinde "Gülümseyen Çocuklar Projesi" - Son Dakika
Güncel

Finike Devlet Hastanesinde "Gülümseyen Çocuklar Projesi"

Finike Devlet Hastanesinde "Gülümseyen Çocuklar Projesi"

Finike devlet hastanesi, Canan Yavuz Gürkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri proje ile çocukları gülümsetmeyi başardılar.

31.10.2013 14:18

Finike devlet hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada; İnsan odaklı verdiğimiz sağlık hizmetlerini daha da geliştirmek için "Gülümseyen Çocuklar Projesi" hazırlanmış ve proje uygulanmaya başlamıştır.

Hastanemiz ile Canan Yavuz Gürkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü tarafından ortak olarak hazırlanan proje kapsamında haftada 3 gün boyunca servislerde çocuk hastalarımıza çizgi film izleme, eğlenceli eğitimler, masal okuma aktiviteleri yapılmaktadır.

Proje kapsamında çocuk polikliniklerinde de muayene esnasında çocuklarımız korkmadan muayene olmaları için ise palyaçolar eşlik etmektedir. Aileler ve yakınları ise yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını ifade etmişlerdir.

Proje ile ilgili olarak hastane başhekimi Op. Dr. Abdullah Konak; "Hastanemiz de bir yıldan beri çok ciddi fiziksel ve tıbbi cihaz yatırımı yaptık. Bu yatırımlar halkımız tarafından ciddi bir teveccühle karşılandı. Ancak bizce bu yatırımlarımızdan daha da önemli olan insanların aldığı hizmeti daha kaliteli hale getirmektir. Bu amaçla hastanemize başvuran çocuklara yönelik Canan Yavuz Gürkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü ile ortak "Gülümseyen Çocuklar Projesi" uygulaması başlatılmıştır. Staj sorumlusu Hatice Aktaş ile hastane İdari ve Mali İşler Müdürümüz Refik Akten projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde rehberlik yapmaktadır. Bu nedenle ben bize destek olan okulumuza ve idarecilerine de teşekkür ederim. Bundan sonrada insan odaklı projelerimiz devam edecektir. Mükemmel hizmete ulaşma yolunda bize destek veren herkese teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Finike Devlet Hastanesinde 'Gülümseyen Çocuklar Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement