Forte Quartet, Ankara'da İlk Konserini Verdi - Son Dakika
Güncel

Forte Quartet, Ankara'da İlk Konserini Verdi

Forte Quartet, Ankara\'da İlk Konserini Verdi

Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren savunma sanayi firması Forte'nin kurduğu ve akademisyen müzisyenlerden oluşan 'Forte Quartet' caz grubu, Ankara'da ilk konserini gerçekleştirdi. Konser, Forte'nin hizmet verdiği kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla Türk Japon Vakfı'nın konser salonunda düzenlendi. Konser, sonbahar için planlanan 'Forte Caz Festivali'nin bir lansmanı niteliğindeydi ve festival ulusal ve uluslararası caz gruplarının katılımıyla müzikseverlerle buluşacak. Festivalin bilet gelirleri ise Forte'nin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında belirlenen vakıflara bağışlanacak.

20.02.2024 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun yıllar Türkiye'de faaliyet gösteren savunma sanayi firması Forte'nin kurmuş olduğu ve akademisyen müzisyenlerden oluşan "Forte Quartet" caz grubu, ilk konserini Ankara'da verdi.

Forte olarak hizmet verdikleri kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen konser, Türk Japon Vakfının konser salonunda düzenlendi.

Forte tarafından yapılan açıklamada, gerçekleşen konserin sonbahar için planlanan "Forte Caz Festivali"nin bir lansmanı niteliğinde olduğu, festivalin ulusal ve uluslararası caz gruplarının katılımıyla müzikseverlerle buluşacağı belirtildi.

Ankara ve İstanbul'da düzenlenmesi planlanan festivalin bilet gelirleriyse Forte'nin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında genel kurul tarafından belirlenen vakıflara bağışlanacağı duyuruldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Forte Quartet, Ankara'da İlk Konserini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement