Genç Adam, Fotoğrafını Paylaştıktan 15 Dakika Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Genç Adam, Fotoğrafını Paylaştıktan 15 Dakika Sonra Öldü

Avda kazayla kendini vuran Ali Özer'in kazadan 15 dakika önce arkadaşları ile fotoğraf çektirdiği ve sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

03.01.2015 17:44  Güncelleme: 11:56

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde arkadaşları ile ava giden Ali Özer'in kazayla kendini vurduğu ve hayatını kaybettiği bildirildi. Kazayla kendini vuran Ali Özer'in kazadan 15 dakika önce arkadaşları ile fotoğraf çektirdiği ve sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

KENDİNİ VURDU

Edinilen bilgiye göre, olay, öğle saatlerinde Dutağaç Köyü Çakmaktepe civarında meydana geldi. İsmi henüz belirlenemeyen iki arkadaşı ile birlikte kuş avına giden Ali Özer'in (24), kendi tüfeğinden çıktığı iddia edilen kaza kurşunuyla vurularak olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan incelemelerde Özer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Özer'in cansız bedeni otopsi için Sandıklı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Sandıklı Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma başlattığı ve otopsi istediği bildirildi.

15 DAKİKA SONRA ÖLDÜ!

Öte yandan, Özer'n olaydan 15 dakika önce arkadaşları ile av alanında fotoğraf çektirdiği ve sosyal medya hesabında paylaştığı ortaya çıktı.

Genç Adam, Fotoğrafını Paylaştıktan 15 Dakika Sonra Öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Adam, Fotoğrafını Paylaştıktan 15 Dakika Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • halitbin velit: hayvanları öldürmek günahtır küçükken bir kuşu sapanla vurmuştum 40 yıldır hala aklıma geldigi zaman yüregim sızlar :(( 14 2 Yanıtla
  • almanya: Hayvan severler beki bu ölen kişi sizden daha çok hahvan severdir biraz ahlaklı terbiyeli yorum yapın yorumu ben olsaydım diye düşünün öyle yorum yapın hayvan severiz diye ahlaksızca yorumlar yapmayın tabi ahlaklı hayvan severlere lafım yok 4 2 Yanıtla
  • Galip: Her zaman dikkatli olmali % de200 dikkat etmeli silah Elde oldugu zaman 3 0 Yanıtla
  • ibrahim: Bu kotu yorum yapanlar bu cocuk benim is arkadasimdi tanimadan yorum yapmayin öluden seytan vazgecer siz atip tutuyorsunuz seref.... 1 1 Yanıtla
  • ibrahim: Siz nebicim insan siniz zaten acimiz var sizin yorumunuza bak 1 0 Yanıtla

Advertisement