Gatab Başkanı Üras'tan Bin Çocuğa Bayram Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Gatab Başkanı Üras'tan Bin Çocuğa Bayram Hediyesi

Gatab Başkanı Üras\'tan Bin Çocuğa Bayram Hediyesi

Tekirova Belediye Başkanı ve Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, Kemerli yaklaşık bin çocuk ve ailesini 'Disney Live, Mickey'nin Müzik Festivali' ile buluşturdu.

11.08.2013 17:37

Tekirova Belediye Başkanı ve Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, Kemerli yaklaşık bin çocuk ve ailesini 'Disney Live, Mickey'nin Müzik Festivali' ile buluşturdu.

Başkan Yusuf Üras, Ramazan Bayramı hediyesi olarak yaklaşık bin çocuk ve ailesini ücretsiz otobüslerle Antalya merkezdeki İstanbul Çocuk Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali'ne getirdi.

En değerli varlıklarının çocuklar olduğunu ifade eden Başkan Üras, şöyle konuştu: "Çocuklarımın bayramlarını daha mutlu geçirmeleri için onlara bir bayram hediyemiz oldu. Çocuklarımızı Disney kahramanlarına getirdik. Aileleri ile birlikte salonu doldurdular. Onların mutlu olmasından büyük keyif alıyoruz. Bine yakın çocuk ve ailesi bugün etkinliğimize katıldı"

Salonda bir konuşma yapan Başkan Üras, Kemer'de çok çirkin bir siyasi anlayış olduğunu savunarak şöyle konuştu: "Kemer huzuru, Kemer birlik ve beraberliği özlüyor. Kemer çok güzel bir yer. Ama siyasette bir seviyesizlik var. Benim adıma, kurumlarım ve ailem adına hoş olmayan yazılar çıkıyor. Hiçbirine itibar etmeyin. 25 yıllık siyasi hayatımda hiç hata yapmadım. Bundan sonra hiçbir hataya izin vermeyeceğim. Siz bizim paylaştıklarımıza inanın. Bunu hatırlatmak için söyledim. Sizler için GATAB olarak 24 saat çalışıyoruz."

Antalya'da kurulan özel Disney Live Tiyatrosu'nda sahnelenen gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, "Küçük Deniz Kızı", "Aladdin" ve Disney/ Pixar'dan "Oyuncak Hikayesi"nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede sihirli bir gösteri sundu. Çocuklar alkışlarla gösterilere destek verdi. Başkan Üras da çocuklarla birlikte gösterileri izledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gatab Başkanı Üras'tan Bin Çocuğa Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement