GATAB Ekipleri Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika
Güncel

GATAB Ekipleri Kurban Bayramına Hazır

GATAB Ekipleri Kurban Bayramına Hazır

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Alt Yapı İşletme Birliği, hizmet bölgesindeki vatandaşlarının Kurban Bayramı'nı rahat ve sorunsuz geçirmeleri için gereken tüm önlemleri aldı.

12.10.2013 11:39

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Alt Yapı İşletme Birliği (GATAB) Kurban Bayramı süresince altyapı, su, çöp toplama, ilaçlama ve arıtma hizmetlerinden doğabilecek her türlü aksaklıklara karşı önlem olarak nöbetçi ekipler bulunduracak. Yine GATAB tarafından, tüm Belediyelere yazı gönderilerek belirlenen kesim yerlerine konteyner yerleştirilerek Kurban atıklarının aynı gün içerisinde toplanması ve bertaraftı yapılacak. Ayrıca tüm kesim alanları, haşerelerin oluşmaması için ilaçlanacak.

GATAB Ekipleri Kurban Bayramına Hazır IMG 8596GATAB'da Nöbetçi Ekip Bayram İçin Hazır… Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), hizmet bölgesindeki vatandaşlarının Kurban Bayramı'nı rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla tüm önlemleri aldı. Vatandaşlarının iyi bir bayram tatili geçirmesi için her bayramda olduğu gibi GATAB'ın ilgili birimleri görev başında olmaya devam edecek. Arıza, Arıtma, Atölye, İlaçlama, Çöp Toplama ve Alo GATAB birimlerinden oluşan ekipler bayram tatili boyunca, 7/24 hizmetlerini sürdürerek olası acil durumlara müdahale edebilecek.

GGATAB Ekipleri Kurban Bayramına Hazır IMG 8618ATAB'dan Belediyelere Yazı… GATAB yetkilileri tüm Belediyelere yazı gönderilerek belirlenen kurban kesim alanlarına konteynerlar yerleştirilerek çıkan atıkların aynı gün içerisinde toplanmasını ve bertarafının yapılmasını sağlayacaklarını ve kesim yerlerinde oluşabilecek haşerelere karşıda yine ilaçlama ekipleri tarafından gerekli çalışmanın yapılacağını bildirdiler.

GATAB Ekipleri Kurban Bayramına Hazır artma 3 Kemerin Rahat Bir Bayram Geçirmesi İçin Tüm Önlemler Alındı… GATAB'a bağlı birimlerdeki hizmetlerin aksamaması için bayramda nöbetçi personel uygulamasına gidilecek. Bayram tatili boyunca ekipler görev başında olacak. Ramazan Bayramı'nda GATAB tarafından alınan önlemler konusunda açıklama yapan Başkan Yusuf Üras, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı rahat geçirebilmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, "Her bayramda olduğu gibi halkımızın rahatı için bizler tüm ilgili birimlerimizle yine görev başındayız. Tüm vatandaşlarımın bayramını şimdiden kutlarım. Sorunsuz bir bayram geçirmeleri için GATAB olarak tüm birimlerimiz gerekli tedbirleri aldı, birimlerimiz üzerlerine düşeni yapacak. Bizler de 24 saat işlerin takibinde olacağız" dedi.

ALO GATAB Hattı Bayramda da Hizmet Verecek… GATAB'ın altyapı, su, çöp toplama, ilaçlama ve arıtma hizmetlerinde doğabilecek her türlü aksaklıklara karşı önlem olarak çalışan Alo GATAB hattı, bayram süresince 24 saat hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GATAB Ekipleri Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement