Gaziantep Akraba İki Ailenin Hastane Önündeki Silahlı Kavgasında 5 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Akraba İki Ailenin Hastane Önündeki Silahlı Kavgasında 5 Kişi Öldü

Gaziantep Akraba İki Ailenin Hastane Önündeki Silahlı Kavgasında 5 Kişi Öldü

Gaziantep'te, akraba iki ailenin fertleri arasında mal paylaşımı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

11.09.2015 13:37

Gaziantep'te, akraba iki ailenin fertleri arasında mal paylaşımı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. İki ailenin fertlerinin, katıldıkları yakınlarının düğününde kavga ettikleri, daha sonra geldikleri özel hastane önünde silahlı çatışmaya girdikleri ortaya çıktı.

Şanlıurfalı olan birbirine akraba Akar ve Polat ailelerinin İngiltere'de yaşayan çocukları Bilal ile Aynur Akar boşanma kararı aldı. Çiftin bu kararı Gaziantep'te yaşayan yakınları arasında tartışma konusu oldu. Aynur Akar'ın babası Bozan Polat, iddiaya göre dün gece bir akrabalarının düğününde, damadı Bilal Akar'ın yakınlarıyla karşılaştı. İki akraba aile arasında çocuklarının boşanması ve ardından mal paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. İki ailenin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü, bazı kişiler hafif yaralandı.

HASTANE ÖNÜNDE ÇATIŞTILAR

Kavganın ardından iki aile, hafif yaralanan yakınlarını Mücahitler Mahallesi'nde bulunan özel bir hastaneye getirdi. Ancak iki aile arasında burada yeniden tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen taraflar yanlarında bulunan tabanca, tüfek ve bıçaklarla birbirine saldırdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü ve takviye polis ekiplerinin gelişiyle sonlandırılan kavgada; 53 yaşındaki Bozan Polat olay yerinde öldü, 49 yaşındaki Remzi Akar, 49 yaşındaki Mahmut İnce, 53 yaşındaki Halil Baran Gülmez ve 51 yaşındaki Ahmet Gülmez ise kaldırıldıkları özel hastanede yaşamını yitirdi.

Kavga sırasında yaralanan ve acil servise götürülen 58 yaşındaki Süleyman Akar, 26 yaşındaki Salih Akar ve 39 yaşındaki Mustafa Akar'ın ise tedavilerine devam ediliyor.

Olayın ardından bölgede inceleme yapan polis, kavgada kullanılan tabanca, tüfek ve bıçaklara el koydu. Kavga sırasında ateşlenen tabanca ve tüfeklerden çıkan bazı kurşun ve saçmaların ise park halindeki araçlara isabet ettiği olayın ardından polis, ölen Bozan Polat'ın eşi Fatma Polat, Sait Polat, Serdar Polat ve Salih Akar'ı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorgulanmasına devam edilirken, yaşamını yitirmelerinin ardından cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna götürülen 5 kişinin cesetleri ise otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Çevik Kuvvet ekiplerinin yoğun önlem aldığı Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alınan cenazelerin Gaziantep kent merkezi ile Nizip ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Kavgayla ilgili soruşturma devam ederken, polis 2 ailenin ev ve işyerlerinde de yeni bir olay yaşanmaması için önlem aldı..

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Akraba İki Ailenin Hastane Önündeki Silahlı Kavgasında 5 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement