Gaziantep'te Şok Huzur-Güven Uygulaması: 5 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Şok Huzur-Güven Uygulaması: 5 Şüpheli Yakalandı

Gaziantep\'te Şok Huzur-Güven Uygulaması: 5 Şüpheli Yakalandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen şok huzur-güven uygulamasında, bin 987 şahıs ve 470 araç kontrol edildi. Uygulama sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Ayrıca, 27 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 1 araç trafikten men edildi. Yapılan aramalarda ise 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet tüfek, 1 adet çalıntı motosiklet, 30 adet fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

08.10.2023 08:54

Gaziantep'te polis ekiplerince kentin çeşitli noktalarında şok huzur-güven uygulaması yapıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli noktalarında şok huzur-güven uygulaması yaptı. İcra edilen uygulama ile bin 987 şahıs ve 470 araç kontrol edilirken, çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli şahıs yakalandı. Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerini ihlal ettiği tespit edilen 27 araç sürücüsüne de cezai işlem uygulanarak, 1 araç trafikten men edildi.

Uygulama sırasında yapılan aramalarda ise 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet tüfek, 1 adet çalıntı motosiklet, 30 adet fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Şok Huzur-Güven Uygulaması: 5 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement