Gaziantep'te Yeni Ders Yılı, El Konulan Okuldaki Törenle Başladı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Yeni Ders Yılı, El Konulan Okuldaki Törenle Başladı

Gaziantep\'te Yeni Ders Yılı, El Konulan Okuldaki Törenle Başladı

GAZİANTEP'te, yeni ders yılı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konularak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen ve şehit polis memuru Hüseyin Gümüş'ün adının verildiği İmam Hatip Ortaokulu'nda törenle açıldı.

19.09.2016 14:41

GAZİANTEP'te, yeni ders yılı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konularak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen ve şehit polis memuru Hüseyin Gümüş'ün adının verildiği İmam Hatip Ortaokulu'nda törenle açıldı.

Gaziantep'te 2016-2017 eğitim- öğretim yılının açılışı nedeniyle Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, öğrenciler, okul idarecileri ve veliler katıldı. Geçmiş yıllarda tutuklanan işadamı Cahit Nakıboğlu'nun adını taşıyan ve FETÖ soruşturması kapsamında el konularak Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulu'na dönüştürülen okulda düzenlenen etkinlikte Kur'an-ı Kerim okundu. Şehit polis memuru Hüseyin Gümüş'ün ailesinin de katıldığı yeni ders yılının açılışında, 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanarak gazi olan İsmet Doğan da katılımcılara yaşadıklarını anlattı.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Yeni Ders Yılı, El Konulan Okuldaki Törenle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement