Gaziler Gürsu'da Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Gaziler Gürsu'da Unutulmadı

Gaziler Gürsu\'da Unutulmadı

Gürsu protokolü, gaziler ve şehit aileleriyle bir araya geldi.

19.09.2017 16:17

Gaziler Günü dolayısıyla, Gürsu Zafer Meydanı'nda düzenlenen resmi tören; Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu İlçe Jandarma Komutan Vekili Fatih Erdoğan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, şehit aileleri, gaziler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Ülkemizin bağımsızlığını kazanması yolunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, saygı ve minnetle anıyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınları için, cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin bize emaneti olan vatanımızı korumak için, birlik olmaya devam edeceğiz. Ülke olarak zorlu süreçlerden geçiyoruz. Devletimizin bütünlüğüne kast eden şer güçler, millet olarak, vatan sözkonusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak nasıl birlik olduğumuzu, canımızı ortaya koyarak vatanımızı nasıl savunduğumuzu gördü. Şehitlerimizin isimlerini parklarımıza vererek hep hatırlanmalarını sağlıyoruz. Annelerin evlat acısı yaşamayacağı barış, kardeşlik ve huzur dolu yarınlar temenni ediyorum" dedi.

Törenin ardından, Gürsu Belediyesi Butik Otel'de düzenlenen kahvaltıda Gürsu protokolü, gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziler Gürsu'da Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement