Gediz'de trafik uygulamasında yüzlerce araca ceza yağdı - Son Dakika
Güncel

Gediz'de trafik uygulamasında yüzlerce araca ceza yağdı

Gediz\'de trafik uygulamasında yüzlerce araca ceza yağdı

Kütahya'nın Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik uygulamasında yüzlerce araç ve motosiklet denetlendi. Denetleme sonucunda eksik evraklı ve plakasız motosiklet ile araçlara ceza kesildi. Ayrıca yüksek ses ve abartı egzoz kullanan 30'dan fazla araca da cezai işlem uygulandı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürücülere 140 bin liradan fazla ceza kesildi. Denetimlerin sık aralıklarla devam edeceği bildirilirken, plakasız motosiklet ve abartı egzoz bulunan araçlar konusunda sürücüler uyarıldı.

17.07.2023 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bütün personelin katılımı ile trafik uygulaması gerçekleştirildi.

Gediz'de farklı konumlarda gerçekleştirilen trafik uygulamasında yüzlerce araç ve motosiklet denetlendi eksik evraklı ve plakasız motosiklet ile araçlara adeta ceza yağdı. Denetleme uygulamasında 49 motosiklet ve sürücüsüne ehliyetsizlikten ayrıca plaka takmamaktan işlem yapıldı. Ayrıca 30'dan fazla araca da yüksek se ve abartı egzoz kullanmaktan dolayı cezai işlem uygulandı.

Yapılan denetimler sonrası Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürücülere 140 bin liradan fazla ceza kesildi.

Denetimlerin sık aralıklarla devam edeceği bildirilirken, plakasız motosiklet ve abartı egzoz bulunan araçlar konularında sürücüler uyarıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gediz'de trafik uygulamasında yüzlerce araca ceza yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement