Gelinle Damat Ele Ele Denize Atladı - Son Dakika
Güncel

Gelinle Damat Ele Ele Denize Atladı

Gelinle Damat Ele Ele Denize Atladı

İzmir Çeşme'de, sıra dışı fotoğraflar çektirmek için sabah saatlerinde çekimlere başlayan gelin ve damat yorulup sıcaktan bunalınca, bir anda denize atladı.

23.06.2013 10:33

İzmir Çeşme'de, sıra dışı fotoğraflar çektirmek için sabah saatlerinde çekimlere başlayan gelin ve damat yorulup sıcaktan bunalınca, bir anda denize atladı. Çift daha sonra çekimlere denizde devam etme kararı aldı.

Geçen hafta Salı günü hayatlarını birleştiren Dağhan İlkkan Özkan ve Fatma Aslan Özkan, evlilik fotoğrafları albüm çekimleri için fotoğrafçı Art-Photograpy sahibi Sıdık Gedik'ten hafta sonu çekimler için gün aldı. Sıra dışı çekim yapmak isteğini söyleyen çifti Sıdık Gürkan daha önce benzeri görülmemiş şekilde fotoğraflar çekmek için Çeşme'ye götürdü. Çifti sabah güneşin doğuşundan akşam batışına kadar her plajda fotoğraflayan Sıdık Gedik, ve çift, sıcağında etkisiyle oldukça bunaldı. Adnan Koç'un işlettiği Chesmeinn Beach isimli plaja geldiklerinde kayalıklar ve plajın çeşitli noktalarında çekimlere devam eden çift, birkaç fotoğrafta plajda bulunan iskeleye çıkarak çektirmek istedi. İskelede fotoğraf çeçektirirken iyiden iyiye ter döken çift, bir anda el ele tutuşarak gelinlik ve damatlıklarını çıkarmadan denizin serin sularına atladı. Denize atlayan gelini gören turistler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Denizde bir süre yüzen çift geri kalan fotoğrafları denizde çektirme kararı alınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

ÇOK BUNALDIK

Çekimlerin yorucu bir şekilde geçtiğini ifade eden gelin Fatma Aslan Özkan, şöyle konuştu: "Sabah erken saatlerden beri çekim yapıyoruz. Gerçekten hava çok sıcak çok zor koşullarda çekiyoruz. Akşam olunca zaten çekimlerin önemli bir kısımı tamamlandı dedik ve eşimle ele ele verip iskeleden denize atladık, umarım güzel fotoğraflar olmuştur" dedi. Damat Özcan da çok bunaldıklarını belirterek şunları söyledi: "sabahtan beri çekim yapıyoruz. Herkes denize girerken eşimle ben damatlık ve gelinliğimizle evliliğimizdeki en güzel anıları oluşturmak için uğraşıyorduk. Akşam olunca en son iskelede poz vermek istedik. Bu sırada bir fotoğraf çekildikten sonra kendimizi denize attık."

ÇOK ŞAŞIRDIM

Çiftin fotoğraflarını çeken Art-photograpy sahibi fotoğrafçı Sıdık Gedik ise, kendisinin de çok yorulduğunu belirterek bir anda kendini denizin içerisindeyken iskeleden üzerine doğru atlayan gelin ve damadı görünce çok şaşırdığını söyledi. Gedik ayrıca, bu şekilde sıra dışı fotoğraflar ortaya çıktığını diğer müşterilerine bilinçli olarak bu tür konsepti uygulayabileceğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gelinle Damat Ele Ele Denize Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement