Gençlik Merkezi'nin Genç Kart Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Gençlik Merkezi'nin Genç Kart Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

Gençlik Merkezi\'nin Genç Kart Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi tarafından Genç Kart Kültür Sanat Etkinlikleri düzenlendi.

28.12.2012 15:56

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Genç Kart Kültür Sanat Etkinlikleri; Göksel Baktagir konseri, Mesnevi sohbeti, keman, gitar, bağlama dinletisi, resim, ebru ve fotoğraf sergisi gibi ekinliklerle büyük ilgi gördü.

Selçuk Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yard. Doç. Dr. Mustafa Çıpan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Mücahit Sami Küçüktığlı, Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi Müdürü Alper Oral, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Murat Koru, Kılıçarslan Gençlik Merkezi üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Ali Bektaş'ın Mesnevi sohbeti ile başlayan Genç Kart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezi kursiyerleri tarafından Türk Sanat Müziği konseri, keman, gitar ve bağlama dinletisi, resim, ebru ve fotoğraf sergisi yapıldı. Programda ayrıca dünyaca ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Göksel Baktagir ile ekibi yer aldı.

Farklı salonlarda gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören etkinlik kapsamında sahne alan Göksel Baktagir, "İstanbul Sazendeleri" isimli konserinde Kalb-i Coşku isimli yeni albümlerinden örnekler sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Merkezi'nin Genç Kart Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement