Gökyüzündeki parıltıyı gören telefona sarıldı! Gerçek kısa sürede ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Gökyüzündeki parıltıyı gören telefona sarıldı! Gerçek kısa sürede ortaya çıktı

Düzce'de havanın kararmasının ardından Ay ve Venüs gezegeni yan yana görüldü. Gökyüzündeki ışıltının ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar telefonlarına sarılarak o anları fotoğraflamaya çalıştı. Durumu araştıran gençler, Ay'ın yanındaki parıltının Venüs olduğunu öğrendiklerini söyledi.

24.03.2023 21:20  Güncelleme: 08:47

Düzce'de iftarın ardından sokağa çıkan vatandaşlar, gökyüzünde Ay'ın hemen altında parlayan bir ışıltı ile karşılaştı. Önce yıldız sanılan parıltının daha sonra Venüs gezegeni olduğunu öğrenen vatandaşlar telefonları ile bu anı ölümsüzleştirdi.

Gökyüzündeki parıltı vatandaşları meraklandırdı

"ARAŞTIRDIĞIMIZDA VENÜS OLDUĞUNU ANLADIK"

Arkadaşları ile gökyüzündeki durumu fark ettiklerini belirten Furkan Erdem, "Arkadaşlar ile gökyüzündeki olayı fark ettik. Geçenlerde de aynı durum oluşmuştu. Bu durumu araştırdığımızda Venüs gezegeni olduğunu anladık. Çok da güzel bir görsel oluştu. Fotoğraf makinesi ile durumu çekmeye çalışıyoruz bizde. Türkiye'nin dört bir yanından gözüküyor herhalde. Kayseri'den bir tanıdığımız yazdı. Onlar da gökyüzünde bu durumu görmüşler" dedi.

Gökyüzündeki parıltı vatandaşları meraklandırdı
Gökyüzündeki parıltı vatandaşları meraklandırdı
Gökyüzündeki parıltıyı gören telefona sarıldı! Gerçek kısa sürede ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gökyüzündeki parıltıyı gören telefona sarıldı! Gerçek kısa sürede ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ergin Yıldız: Teleskopsuz görmeyince birşey sayilmaz,cep telefonuyla cekince ne oluyor arkadas,Allah göz vermis baksana onunla videolarindAki venüs e kac kez bAkAcaksin sanki c iplAk gözle bakma sansini da kacirdin 0 0 Yanıtla

Advertisement