Gümüşhane'de iş sağlığı ve güvenliği toplantısı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de iş sağlığı ve güvenliği toplantısı düzenlendi

Gümüşhane\'de iş sağlığı ve güvenliği toplantısı düzenlendi

Gümüşhane'de Vali Alper Tanrısever başkanlığında mesleki eğitimde iş sağlığı ve güvenliği toplantısı düzenlendi. Toplantıda sektör ve kurum temsilcileri bir araya gelerek iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirildi. Vali Tanrısever, mesleki eğitime önem verilmesi gerektiğini vurgulayarak, gençlerin nitelikli personel haline gelmeleri için destek verilmesi gerektiğini belirtti.

27.02.2024 16:59  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de mesleki eğitimde iş sağlığı ve güvenliği toplantısı, Vali Alper Tanrısever başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda sektör ve kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik bilgilendirme yapıldı.

Vali Tanrısever, toplantı sonrası gazetecilere, mesleki eğitime önem verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Mesleki eğitimde gençlerimize destek verilmesi ve kollarına altın bilezik takılması hepimizin vazifesi olmalıdır. Topyekun bu işin altına elimizi koymamız lazım. Bunu gerçekleştirirken de çocuklarımızın ve gençlerimizin tırnağına zarar gelmesini önlemeliyiz. Bu kapsamda gerek ülkemizde gerekse Gümüşhane'mizde iş sağlığı ve güvenliği hususunda farkındalık oluşturmalıyız. Çocuklarımızı nitelikli personel, nitelikli çalışan haline getirmemiz lazım. Çocuğumuz okuldan mezun olduğu vakit iyi bir kaynak ustası olsun. Koluna altın bileziğini taksın, istediği firmada çalışsın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de iş sağlığı ve güvenliği toplantısı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement