Güngören Belediyesi'nden Çocuklara Sünnet Öncesi Moral Gezisi - Son Dakika
Güncel

Güngören Belediyesi'nden Çocuklara Sünnet Öncesi Moral Gezisi

Güngören Belediyesi\'nden Çocuklara Sünnet Öncesi Moral Gezisi

Güngören Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet organizasyonuyla 570 çocuk erkekliğe ilk adımı atmaya hazırlanıyor.

17.06.2014 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet organizasyonuyla 570 çocuk erkekliğe ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Sünnet öncesi çocukların moral depolaması amacıyla Güngören Belediyesi tarafından düzenlenen gezide çocuklar aileleriyle keyifli bir gün geçirdi.

Güngören Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene de yüzlerce çocuğun erkekliğe ilk adımı başarıyla atmasına öncülük ediyor. Yanlış kesimler sonucunda yaşanacak sorunların önüne geçmek amacıyla, okulların tatil edilmesiyle başlayan sünnet organizasyonuyla çocuklar tıbbi hiç bir risk almadan Cerrahi uzmanlar eşliğinde lazer yöntemiyle sünnet oluyor.

Güngören Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü çocukların moralini yüksek tutmak için sünnet öncesi bir gezi düzenledi. Güngören Belediyesi tarafından kayıt işlemleri yapılan 570 çocuk Eyüp Sultan ziyareti, Miniaturk gezisi ve boğaz turuyla moral depoladı. Şölen havasında geçen gezi organizasyonu Eyüp Sultan'ı ziyaretle başladı. Dualar eden çocuklar daha sonra Miniatürk'ü gezdi. İstanbul ve Türkiye'de devasa gördükleri yapıların maketlerini inceleyen minikler bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra Boğaz Turuna katılan çocuklar, hem güzel havanın keyfini çıkardı, hem de hareketli şarkılar eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.

Her yıl yüzlerce çocuğun en önemli hayat adımlarından biri olan sünnette yanlarında olduklarını dile getiren Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, "İnsanların hayatlarından önemli günler vardır ve unutulmaz. Bu sünnet olayı da böyle bir gündür. Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımı olan sünneti, hatırlanacak güzellikte yaşatmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın hijyenik ortamlarda, uzman hekimler eşliğinde sünnet olmalarını önemsiyoruz. Lazer kesimler sayesinde miniklerimizin ileride oluşabilecek sağlık sorunlarının da önüne geçmiş oluyoruz. Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek. Bunun için ne yapmamız gerekiyorsa her adımı atmaya hazırız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güngören Belediyesi'nden Çocuklara Sünnet Öncesi Moral Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement