Güngören'de Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Güngören'de Sünnet Şöleni

Güngören\'de Sünnet Şöleni

Güngören Belediyesi yüzlerce çocuğun erkekliğe ilk adımı başarıyla atmasına öncülük etti.

21.06.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi yüzlerce çocuğun erkekliğe ilk adımı başarıyla atmasına öncülük etti. Kayıt işlemleri gerçekleştirilen 600 çocuk, sünnet öncesi boğaz turu, Miniaturk ile Eyüp Sultan gezileriyle stres attı.

Güngören Belediyesi, geleneksel hale getirdiği toplu sünnet etkinliklerinde geniş katılım gerçekleştirildi. Yanlış kesimler sonucunda yaşanacak sorunların önüne geçmek için düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuklarını belediye güvencesinde sünnet ettiren aileler, gönül rahatlığıyla çocuklarını hastanelere götürdü. Cerrahi uzmanlar eşliğinde lazer yöntemiyle gerçekleştirilen kesimlerde hiçbir sorun yaşanmadı. Miniklerin moralini yüksek tutmak için ise belediye yetkilileri sünnet sonrası çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Şölen havasında geçen sünnet töreninde çocuklar geziye, Eyüp Sultan'ı ziyaretle başladı. Dualar eden çocuklar daha sonra Miniatürk'ü gezdi. İstanbul ve Türkiye'de devasa gördükleri yapıların maketlerini inceleyen minikler bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra boğaz turu ile keyiflenen çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güngören'de Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement