Güvenilir ve Keyifli Alışverişin Adresi - Son Dakika
Güncel

Güvenilir ve Keyifli Alışverişin Adresi

Güvenilir ve Keyifli Alışverişin Adresi

Özdilek Özlüce Hipermarketi kapılarını açtı.

03.03.2012 14:35

Tekstil ve perakende sektörünün Bursa'dan dünyaya açılan ismi Özdilek, Bursa'da faaliyet gösteren hipermarketlerinin beşincisini Özlüce'de açtı. 2000 m2'lik kapalı bir alan üzerine kurulan Özdilek Özlüce Hipermarketi, Özdilek'in "Müşteri varsa biz varız" felsefesini benimseyen 70 kişilik personeliyle Bursalılara hizmet verecek.

Açılış töreni, Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, Eski Bursa Valileri ve Milletvekilleri ile Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve Bursa halkının katılımıyla yapıldı.

BİNLERCE ÜRÜN TEK ÇATI ALTINDA

Açılış konuşmasında, Bursa'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Özlüce'de hizmet vereceklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Hüseyin Özdilek, "Özdilek Grubu her daim Bursa'ya yatırım yapmaya devam edecek. Bursa'nın hızla gelişmesiyle birlikte yeni oluşan yerleşim merkezleri tüm ihtiyaçların karşılanacağı hipermarketlere ihtiyaç duyuyor. Bu bölgelere açtığımız hipermarketlerle bölge halkının alışveriş ihtiyaçlarını Özdilek kalitesiyle karşılamalarını sağlıyoruz. Taze gıdadan, unlu mamullere, sebze meyveden kişisel bakım ürünlerine kadar yüzlerce marka ve binlerce ürün, en uygun fiyatlarla Özlüce halkının hizmetine sunuldu" dedi.

GIDA MÜHENDİSLERİ KONTROL EDİYOR...

Hüseyin Özdilek konuşmasında kaliteyi ve lezzeti aynı anda sunmanın kendileri için çok önemli olduğuna değinerek, markette satılan tüm taze ürünlerin gıda mühendisleri tarafından denetlendiğini belirtti.

Satılan tüm ürünlerin en iyi yerlerden temin edildiğini belirten Hüseyin Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Et ve süt ürünlerimiz Türkiye'nin seçkin yörelerinden özenle seçiliyor. Her mevsim taze ve günlük balık çeşitlerinin yanı sıra her mevsimin sebze ve meyveleri özenle seçilerek reyonlardaki yerini alıyor."

ÖZDİLEK ÖZLÜCE İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Profesyonel hizmet anlayışı ile hizmet verecek olan Özdilek Özlüce Hipermarket'i Bursa - İzmir yolu üzerinde yer alıyor. Nilüfer Belediyesi sınırları içerisinde kalan Özdilek Özlüce, Ertuğrulkent Mahallesi, Necip Hablemitoğlu Caddesi'nde bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güvenilir ve Keyifli Alışverişin Adresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement