HAFRİYAT KAMYONU İLE DEHŞET  SAÇAN SÜRÜCÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE GÖNDERİLDİ - Son Dakika
Güncel

HAFRİYAT KAMYONU İLE DEHŞET  SAÇAN SÜRÜCÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE GÖNDERİLDİ

SANCAKTEPE'den kaçırdığı hafriyat kamyonuyla onlarca araca çarpıp 3 polis memuru, 1 bekçi ve birçok vatandaşı yaralayan Sezgin Açık, ilçe emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

20.10.2023 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAFRİYAT KAMYONU İLE DEHŞET SAÇAN SÜRÜCÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE GÖNDERİLDİ

Murat SOLAK- Delil ATAK- Kasım AKTAĞ İSTANBUL, (DHA)- SANCAKTEPE'den kaçırdığı hafriyat kamyonuyla onlarca araca çarpıp 3 polis memuru, 1 bekçi ve birçok vatandaşı yaralayan Sezgin Açık, Maltepe Kaymakamlığı'nda yapılan parmak izi testinden sonra ifadesi alınmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Maltepe, Aydınevler Mahallesi Altayçeşme Kavşağı'nda saat 02.00 sıralarında denetim yapan polis aracına çarparak 3 polis memuru, bir bekçi ve vatandaşların yaralanmasına neden olan hafriyat kamyonu şoförü Sezgin Açık yakalanarak gözaltına alındı. Sezgin Açık Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Maltepe Kaymakamlığı'nda parmak izi testine getirildi. Sezgin Açık daha sonra ifadesi alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

HAFRİYAT KAMYONU İLE DEHŞET  SAÇAN SÜRÜCÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ\'NE GÖNDERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HAFRİYAT KAMYONU İLE DEHŞET  SAÇAN SÜRÜCÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE GÖNDERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement