Hakan Peker'den Unutulmaz Konser - Son Dakika
Güncel

Hakan Peker'den Unutulmaz Konser

Hakan Peker\'den Unutulmaz Konser

Beylikdüzü tarihi günlerinden birini daha yaşadı.

07.11.2012 11:33

Ünlü sanatçı Hakan Peker, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde verdiği konser ile Beylikdüzü'nde yaşayan hayranlarını coşturdu.

Her defasında önemli isimleri ağırlayan Beylikdüzü Kültür Merkezi, bu kez Türk Pop Müziği'nin önemli ismi Hakan Peker'i hayranlarıyla buluşturdu. Seslendirdiği hareketli parçalarla izleyenleri coşturan ünlü sanatçıya katılımcılar da eşlik etti. Sahne performansıyla izleyenlerinden tam not alan ünlü sanatçı konser sonunda da ayakta alkışlandı.

SANATA VE SANATÇIYA ÖNEM VEREN BEYLİKDÜZÜ

Konseri, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Dinç, Ali Gençbay, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Ercan Ay da izledi. Konser sonunda Başkan Uzun, ünlü sanatçı Hakan Peker'i Beylikdüzü'nde ağırlamaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi ve Beylikdüzü halkının sanata ve sanatçıya önem verdiğini ifade etti. Daha sonra tüm ilçe halkı adına Hakan Peker'e çiçek verildi. Ünlü sanatçı da hayranlarıyla buluşma imkanı sağladığı için Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hakan Peker'den Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement