Hakkari'de Kepenkler Açılmadı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Kepenkler Açılmadı

Hakkari\'de Kepenkler Açılmadı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bombanın şarapnel parçaları ile ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Aziza Çetin'nin toprağa verildiği Hakkari'de olaylar çıktı.

16.10.2012 23:51  Güncelleme: 09:14

Hakkari'de KEPENKLER AÇILMADI (3)

POLİS, GÖSTERİCİLERİ TAZYİKLİ SU İLE DAĞITTI

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin Kazan Vadisi'ndeki Kazan Köyü'nde bombanın şarapnel parçaları ile ağır yaralandığı ileri sürülen ve kaldırıldığı hastanede ölen Aziza Çetin, toprağa verildiği Hakkari'de gece saatlerinde olaylar çıktı. Polis, göstericileri göz yaşartıcı bomba ve tazikli su kullanarak dağıttı.

Aziza Çetin'in ölümünü gerekçe gösteren bir grup saat 21.00 sıralarında Pehlivan Mahallesindeki Çevre Yolunu üç ayrı noktada barikatlarla kapatıp slogan attı. Polis, dağılın uyarılarına aldırmayan gruba müdahale etti. 30'ar kişilik yüzleri poşulu grup, taş ve molotof kokteyli atması üzerine polis, göstericileri gözyaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak dağıtmaya çalıştı. Polisin göstericilere attığı göz yaşartıcı bombalar güzergahta bulunan bazı evlerin içine düştü. Gazdan etkilenen vatandaşlar, araçlarla Hakkari Devlet Hastanesine götürüldü. Kentteki olaylar bir süre sokak aralarında devam etti.

BD (FE/RT) - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Kepenkler Açılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement