Haleplilere Yardım Komisyonu Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Haleplilere Yardım Komisyonu Oluşturuldu

Haleplilere Yardım Komisyonu Oluşturuldu

Sorgun Kaymakamlığı öncülüğünde, Haleplilere yardım toplamak amacıyla komisyon oluşturuldu.

30.12.2016 14:09

Sorgun Kaymakamlığı öncülüğünde, Haleplilere yardım toplamak amacıyla komisyon oluşturuldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Vural başkanlığında oluşturulan komisyonda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Suat Hayri Gözübüyük, Ziraat Odası Başkanı Hacı Tuzlacık, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan görev aldı.

Yapılacak çalışmalar ile ilgili AA muhabirine bir açıklama yapan Komisyon Başkanı Hikmet Vural, Halep'te insanlık suçu işlendiğini, katliam yapıldığını, bunun için Haleplilere yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Vural, " Suriye'nin tamamında, özellikle de Halep'te insanlık suçu işleniyor. Yağdırılan bombalarla pazar yerleri, fırınlar, yardım tırları, sağlık ekipleri çocuklar, yaşlılar ve hastaneler vuruluyor. Dünyanın gözü önünde milyonlarca insan işkence ve zulümlere maruz kalıyor. Bir Müslüman olarak bizlerin de bu zulme seyirci kalması beklenemez. Bunun için kaymakamlığımız öncülüğünde bir yardım kampanyası düzenliyoruz. Aldığımız bilgilere göre, daha çok konserve, un, battaniye gibi belirli şeyler isteniyormuş. Biz de bunun için nakdi yardımlara ağırlık vereceğiz. Bu amaçla makbuzlar bastırıp, önümüzdeki hafta başından itibaren kampanyamızı başlatacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Haleplilere Yardım Komisyonu Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement