Hannover?Da Yeni Başkonsolos Tunca Özçuhadar - Son Dakika
Güncel

Hannover?Da Yeni Başkonsolos Tunca Özçuhadar

Hannover?Da Yeni Başkonsolos Tunca Özçuhadar

Almanya'nın Hannover Başkonsolsoluğuna Tunca Özçuhadar Atandı. Aydın İlhan Durusoy'un Yerine 15 Aralık'da Göreve Başlayan Özçuhadar, ?tüm Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz? Dedi.

17.01.2011 14:46

Almanya'nın Hannover Başkonsolsoluğuna Tunca Özçuhadar atandı. Aydın İlhan Durusoy'un yerine 15 Aralık'da göreve başlayan Özçuhadar, ?Tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz? dedi.

KONSOLOSLUĞU EVİNİZ GİBİ GÖRÜN

Üç eyalette 200 bin'i aşkın Türk vatandaşına hizmet verdiklerini, konsolosluk olarak en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını anlatan Başkonsolos Tunca Özçuhadar, ?15 Aralık'da göreve başladık. Görevim boyunca vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Vatandaşlarımız başkonsolosluğu evleri olarak kabul edip aynı rahatlıkta gelip gitmelerini istiyorum. Vatandaşlarımıza gerek e-konsolosluk, gerek şahsen yapılan başvurularda yaşanan her türlü sorunların ve sıkıntıları dile getirilmesi halinde yardımcı olacağımı ifade etmek istiyorum. Ben elimden geldiğince vatandaşlarımızın yanına gidip bire bir temasta olacağım? dedi.

BIP'TEN ZİYARET

Bremen Entegrasyon Partisi (BIP) yönetim kurulu görve yeni başlayan Başkonsolos Tunca Özçuhadar'a hoş geldin ziyaretinde bulundu. BIP adına ziyarete Genel Başkan Levent Albayrak, 2. Başkan Dr. Hüseyin Teker ile yönetim kurulu üyesi Nil Schultz katıldı. Başkonsolos Tunca Özçuhadar'a partileri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Levent Albayrak hedeflerinin meclise girmek olduğunu söyledi. Bremen'de gçmenlere yönelik ve Türkler tarafından kurulan bir partinin olmasının kendisini mutlu etiğini anlatan Özçuhadar, ?Almanya'da bir çok siyastçilerimizin yanı sıra bir partinin de olması güzel. Başarılı olmanızı temenni ediyorum. Ziyaretiniz beni mutlu etti? diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hannover?Da Yeni Başkonsolos Tunca Özçuhadar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement