Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevi ve çocuk evlerini ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevi ve çocuk evlerini ziyaret etti

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevi ve çocuk evlerini ziyaret etti

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte Antakya ve İskenderun ilçelerinde bulunan huzurevi ve çocuk evlerini ziyaret etti. Huzurevinde yaşayan yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Vali Masatlı, bayramlarını kutlayarak karanfil verdi. Ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret eden Masatlı, çocuklarla bayramlaşarak çeşitli hediyeler verdi.

11.04.2024 20:37

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Antakya ve İskenderun ilçelerinde huzurevi ve çocuk evlerini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Masatlı eşi Esra Masatlı'yla merkez Antakya ilçesindeki huzurevinde yaşayan yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Masatlı, burada yaşlı vatandaşların bayramını kutlayarak, karanfil verdi.

Daha sonra Antakya ve İskenderun ilçelerindeki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret eden Masatlı, burada çocuklarla bayramlaşarak çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevi ve çocuk evlerini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement