Havuza Diye Çıkan 2 Kız Çocuğu Ortadan Kayboldu (2) - Son Dakika
Güncel

Havuza Diye Çıkan 2 Kız Çocuğu Ortadan Kayboldu (2)

Havuza Diye Çıkan 2 Kız Çocuğu Ortadan Kayboldu (2)

ANNELERDEN KIZLARA ÇAĞRIDenizli'de yüzme havuzuna gitmek için evlerinden çıktıktan sonra haber alınamayan, ikisi de 13 yaşında olan G.S. ile okul arkadaşı R.D. hala bulunamadı.

12.06.2017 18:40

ANNELERDEN KIZLARA ÇAĞRI

Denizli'de yüzme havuzuna gitmek için evlerinden çıktıktan sonra haber alınamayan, ikisi de 13 yaşında olan G.S. ile okul arkadaşı R.D. hala bulunamadı. Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi'nde yaşayan ortaokul öğrencisi G.S.'nin annesi 30 yaşındaki Elvan Kaya ile R.D.'nin annesi 36 yaşındaki Neşe Aktaş, kızlarından gelecek bir haberİ bekliyor. Gözü yaşlı iki anne, kızlarına da çağrıda bulunarak, telefon etmelerini ve eve dönmelerini istedi. G.S.'nin annesi Elvan Kaya, kızına seslenerek, "Sağsağlim bulunmasını istiyoruz, aramızda bir sorun yok. Ne şekilde olursa olsun evine dönsün. Onu bekliyoruz. Parkta görüldüğü söylendi, ancak doğru olup olmadığı belli değil. Polis de biz de arıyoruz. Kızım neredeysen ara bir sesini duyayım. Bir şeyler söyle yaşadığını bileyim yeter" diyerek gözyaşı döktü.

R.D.'nin annesi Neşe Aktaş ise dünden bu yana kızından ve arkadaşından haber alamadıklarını belirtip, kızına seslenerek, "Her yerde arıyoruz, bulamıyoruz. Kızmayacağız ne olursa olsun dön eve, bir telefon et, çok merak ediyoruz. Neredeyseniz haber verin, en yakın polise gidin. Kim sizi götürüyorsa, söyleyin. Sesinizi duysak, hayatta olduğunuzu bilsek içimiz rahatlayacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havuza Diye Çıkan 2 Kız Çocuğu Ortadan Kayboldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement