HDP'den DOSİAD'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

HDP'den DOSİAD'a Ziyaret

HDP\'den DOSİAD\'a Ziyaret

HDP Diyarbakır Milletvekili adayları, Diyarbakır Organize Sanayi İşadamları Derneği (DOSİAD) Başkanı A. Aziz Özkılıç ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

02.06.2015 13:54

HDP Diyarbakır Milletvekili adayları Çağlar Demirel, Ziya Pir, HDP İl Eşbaşkanı Ömer Önen, (Yekîtiya Nîştimanî ya Kurdistanê) Kürdistan Yurtseverler Birliği temsilcileri Xebat Zebari ile Baxan Jaafer'den oluşan HDP heyeti DOSİAD'ı ziyaret etti. Heyeti kapıda yöneticileriyle birlikte karşılayan DOSİAD Başkanı A. Aziz Özkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarette çözüm sürecinin öneminden söz eden Başkan Özkılıç, "Seçim sonucu ne olursa olsun bu barış süreci devam etmelidir" dedi.

"Barış Süreci Devam Etmeli"

7 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyen DOSİAD Başkanı Özkılıç, bölgede sağlanan huzur ve güven ortamının 7 Haziran'dan sonra da devam etmesi gerektiğini vurguladı. HDP teşkilatının seçimden sonra da OSB'nin sorunlarıyla ilgilenmesini isteyen Özkılıç, el ele vererek bölgeyi birlikte kalkındırabileceklerini ifade etti. Özkılıç, HDP'nin barajı aşmasını umut ettiğini de kaydederek, şöyle devam etti:

"Sermaye ürkektir. Bu nedenle seçim sonucu ne olursa olsun barış sürecinin devam etmesi gerekiyor. Bu çok önemli bir konu, bunun yanı sıra sanayi hamlemizi kalkındırmak için yerel yönetimlerin desteğine daha çok ihtiyaç var. Seçimden sonra yeniden bir araya gelmek ve sorunlarımızı el birliğiyle gidermeye çalışalım."

"HDP Halkların Partisidir"

Daha sonra söz alan HDP İl Eşbaşkanı Ömer Önen, Türkiye'de halklar arasındaki barışın HDP'nin başarısıyla mümkün olabileceğini vurguladı. HDP'nin bütün Türkiye halklarına hitap eden bir parti olduğunu dile getiren Önen, halkların desteğiyle barajı aşacaklarını kaydetti. Ziyaretten sonra HDP ve DOSİAD temsilcileri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ziya Pir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kente yapılacak yatırımlara destek sözü verdi.

Kaynak: Özgür Haber Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel HDP'den DOSİAD'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement