Hdp'li Ferdane Kılıç ve Oğlu Nartan'ın Cenazeleri Bursa'ya Getiriliyor - Son Dakika
Güncel

Hdp'li Ferdane Kılıç ve Oğlu Nartan'ın Cenazeleri Bursa'ya Getiriliyor

Hdp\'li Ferdane Kılıç ve Oğlu Nartan\'ın Cenazeleri Bursa\'ya Getiriliyor

Hdp'nin Bursa milletvekili adayı olan Metin Kılıç, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde dün canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren HDP Parti Meclisi üyesi olan eşi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç'ın cenazelerini Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndan aldı.

21.07.2015 12:19

Hdp'nin Bursa milletvekili adayı olan Metin Kılıç, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde dün canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren HDP Parti Meclisi üyesi olan eşi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç'ın cenazelerini Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndan aldı. Bursa'ya getirilecek cenazeler, yarın toprağa verilecek. Bu arada, patlamada yaralandığı bildirilen Kılıç'ın kızı Sinem Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve babasıyla birlikte cenazeleri teslim aldığı öğrenildi.

Suruç İlçesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen patlamada HDP Parti Meclisi üyesi Ferdane Kılıç, oğlu Nartan ve kızı Sinem Kılıç ile birlikte Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na destek vermek Suruç'a gitmişti. Amara Kültür Merkezi önündeki basın açıklaması sırasında meydana gelen bombalı saldırıda Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç yaşamını yitirdi, Sinem Kılıç ise hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Bursa'da acı haberi alan Metin Kılıç hemen Suruç'a gitmek üzere yola çıktı. istanbul'dan dün akşam uçak ile Gaziantep'e ulaşan Metin Kılıç, patlamadan kurtulan kızı Sinem Kılıç ve HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak ve Bursa İl Başkanı Yüksel Akgün ile birlikte cenazeleri bugün teslim aldı. Tabutu taşıyan HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak ve Ferdane Kılıç'ın saldırıdan kurtulan kızı Sinem Kılıç, gözyaşlarına boğuldu.

Ferdane ve Nartan Kılıç'ın cenazelerinin uçakla Bursa'ya getirileceği ve yarın toprağa verileceği öğrenildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hdp'li Ferdane Kılıç ve Oğlu Nartan'ın Cenazeleri Bursa'ya Getiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement