Hücre Evi Baskınında 'Canlı Bomba' Kendini Patlattı; 3 Polis Şehit, 8 Yaralı (5) - Son Dakika
Güncel

Hücre Evi Baskınında 'Canlı Bomba' Kendini Patlattı; 3 Polis Şehit, 8 Yaralı (5)

Hücre Evi Baskınında \'Canlı Bomba\' Kendini Patlattı; 3 Polis Şehit, 8 Yaralı (5)

İKİNCİ 'CANLI BOMBA' KENDİNİ İNFİLAK ETTİRDİBurak Mahallesi'nde, saat 15.30 sıralarında meydana gelen ikinci patlamanın da 'canlı bomba'nın kendisini infilak ettirmesinden kaynaklandığı belirlendi.

16.10.2016 16:53

İKİNCİ 'CANLI BOMBA' KENDİNİ İNFİLAK ETTİRDİ

Burak Mahallesi'nde, saat 15.30 sıralarında meydana gelen ikinci patlamanın da 'canlı bomba'nın kendisini infilak ettirmesinden kaynaklandığı belirlendi. Öğle saatlerinde yapılan hücre evi operasyonunun ardından polisin burada kendisini patlatan 'canlı bomba' ile irtibatlı olduğunu saptadığı Burak Mahallesi'ndeki adrese ulaştı.

Zırhlı araçlarla mahalleye giden polis ekipleri, önce bir işyerine baskın yaptı ve burada bazı kişileri gözaltına aldı, burada patlayıcılar ele geçirildi. Polis, bu baskının ardından IŞİD'in sözde Gaziantep sorumlusu olan Mehmet Kadir Cabael'in adresine ulaştığı ve 5'inci katında oturduğu 8 katlı apartmana gitti. Çevre önlemi alan polis 'teslim ol' çağrısı yaptı ancak terörist Mehmet Kadir Cabael ateşle karşılık verdi ve çatışma çıktı.

Özel Harekat timlerinden kaçamayacağını anlayan Mehmet Kadir Cabael'in bulunduğu dairede bir hareketlenin hemen ardından şiddetli patlama meydana geldi. Parçalanarak ölen 'canlı bomba' Mehmet Kadir Cabael'in, IŞİD'in sözde Gaziantep sorumlusu Ercan Çapkın'ın geçer nisan ayında tutuklanmasından sonra bu göreve getirildiği belirtildi.

Patlamanın olduğu eve giren polisler teröristin eşini ve 2 çocuğu ile karşılaştı ve emniyete götürdü. Kimsenin yaklaşmasına izin verilmeyen bölgede polisin çalışması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hücre Evi Baskınında 'Canlı Bomba' Kendini Patlattı; 3 Polis Şehit, 8 Yaralı (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement