'Çanakkale Destanı'na İlgi Büyük - Son Dakika
Güncel

'Çanakkale Destanı'na İlgi Büyük

\'Çanakkale Destanı\'na İlgi Büyük

'Bir Destandır Çanakkale Teatral Tematik Anlatı' programı, 18 Mart Salı günü saat 20.00'da Tayyare Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

12.03.2014 17:19

Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürlüğü organizasyonuyla sahneye taşınan 'Bir Destandır Çanakkale Teatral Tematik Anlatı' programı, 18 Mart Salı günü saat 20.00'da Tayyare Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Geçen yıl Tayyare Kültür Merkezi ve ilçeler başta olmak üzere 16 ayrı noktada sahnelenen 'Bir Destandır Çanakkale Teatral Tematik Anlatı' programı, büyük ilgi görüyor. Bu yıl da pek çok kentten davet alan oyun, 18 Mart Salı günü Bursa'da sahnelenecek. 22. dönem milletvekili Faruk Anbarcıoğlu'nun yazdığı Çanakkale şiiri, oratoryo, ağıtlar ve türkülerin de yer aldığı müzikal formatlı anlatı, Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürlüğü'nün 'Gençleşen Türküler Proje Topluluğu' tarafından sahneleniyor. Gösteri, bu yıl Tayyare Kültür Merkezi'nin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi'nin de aralarında bulunduğu 19 ayrı etkinlikle seyirciyle buluşacak. Çanakkale Valiliği'nin daveti üzerine 19 Mart Çarşamba günü Çanakkale'de sahnelenecek olan programın daha sonra da Ankara'ya davet edilmesi ise Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne onur yaşattı. TBMM Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in daveti üzerine Ankara'ya da gitmeye hazırlanan ekip, seyircisiyle buluşacağı güne hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çanakkale Destanı'na İlgi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement