İçişleri Bakanı Şahin, Şehit Yakınlarının ve Gazilerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Şahin, Şehit Yakınlarının ve Gazilerin Sorunlarını Dinledi

İçişleri Bakanı Şahin, Şehit Yakınlarının ve Gazilerin Sorunlarını Dinledi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Ülkemizin birliğine, bölünmez bütünlüğüne kasteden 'kanlı terör örgütü' bitene kadar mücadelemizin; hiç tereddüt etmeden, bıkkınlık göstermeden sonuna kadar süreceğini, dost ve düşman herkesin bilmesini bir kez"...

07.08.2012 22:44

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Ülkemizin birliğine, bölünmez bütünlüğüne kasteden 'kanlı terör örgütü' bitene kadar mücadelemizin; hiç tereddüt etmeden, bıkkınlık göstermeden sonuna kadar süreceğini, dost ve düşman herkesin bilmesini bir kez daha sizlerden aldığımız cesaret ve güvenle ifade etmek istiyorum" dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemeğe Bakan Şahin'in yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve çok sayıda şehit yakını ile gazi katıldı. Şahin, yemek sonrası yaptığı konuşmada, yemekte şehitlerin yakınları ve gazilerin olduğunu hatırlatarak, "Hepinize devlet ve millet olarak, şahıs olarak en derin minnet, şükran borcu içinde olduğumuzu biliyorum ve borcumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Şehitliğin Peygamberlikten sonra gelen, insanların erişebileceği en büyük rütbe olduğunu belirten Şahin, bu inancın acıları biraz olsun dindirdiğini ve azalttığını söyledi. Şahin, "Ülkemizin birliğine, bölünmez bütünlüğüne kasteden kanlı terör örgütü bitene kadar mücadelemizin hiç tereddüt etmeden, bıkkınlık göstermeden sonuna kadar süreceğini, dost ve düşman herkesin bilmesini bir kez daha sizlerden aldığımız cesaret ve güvenle ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Bakan Şahin, "Özellikle şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocuklarımızın eğitimini çok önemsiyoruz. Onların eğitimi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Özellikle hanımefendi kardeşlerimizden istirham ediyorum, 'lütfen evlatlarımızın eğitimine hep birlikte çok önem verelim'. Çocuklarımızın eğitimini ihmal etmediğinizi, etmeyeceğinizi biliyorum. Zira, bu çocuklar bize aziz şehitlerimizin emanetidir" dedi.

Şehitlere rahmet dileklerini ileten Şahin, gazilere şifalar diledi.

Bakan Şahin, şehit yakınları ile aynı masada iftarını açarak, şehit yakınlarının ve gazilerin masalarına oturarak sorunlarını dinledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Şahin, Şehit Yakınlarının ve Gazilerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement