İha'nın Haberi Ses Getirdi - Son Dakika
Güncel

İha'nın Haberi Ses Getirdi

İha\'nın Haberi Ses Getirdi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 80 yaşındaki kadının dramını gözler önüne seren İHA’nın haberinin ardından duyarlı vatandaşlar, yaşlı kadına sahip çıkarak yardım eli uzattı.

13.04.2015 16:20

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 80 yaşındaki kadının dramını gözler önüne seren İHA'nın haberinin ardından duyarlı vatandaşlar, yaşlı kadına sahip çıkarak yardım eli uzattı.

Silvan ilçesinde Cami Mahallesi'nde tek gözlü odada yalnız yaşayan 80 yaşındaki Ünzile Çalışıcı'nın yardım talebine hayırsever vatandaşlar duyarsız kalmadı. Kale Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Ateş aracılığıyla Çalışıcı'ya gıda yardımı yapıldı. Haberin ardından hayırsever vatandaşlar ile görüştüğünü belirten Ateş, vatandaşların yardım eli uzattığını ve konuya duyarsız kalmadıklarını kaydetti. Ateş, "Haberi okumamın ardından hayırsever vatandaşlara ulaşmaya başladım. Onlar da yardım edebileceklerini söyledi. Bizler de hayırsever vatandaşımız ile birlikte Ünzile ninemizin gıda ihtiyacını şu an gidermiş bulunmaktayız. Kendisi bu duruma çok sevindi. Muhtarlar Derneği olarak, elimizden geldiğince ilçemizde ihtiyaç sahibi olan ailelere yardım etmeye çalışıyoruz" dedi.

Kendisine yapılan yardıma çok sevindiğini belirten Ünzile Çalışıcı ise, "Bu yardımı yapanlardan Allah razı olsun. Maddi durumum yok, sizler bana yardım eli uzattınız Allah da sizlere yardım etsin. Tek başıma yaşıyorum, maddi durumum yok sizler beni tanımadığınız halde yardım ettiniz çok sevindim. Allah da sizlere yardım etsin" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İha'nın Haberi Ses Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement