İHA Yöneticileri Ordu'da - Son Dakika
Güncel

İHA Yöneticileri Ordu'da

İHA Yöneticileri Ordu\'da

İHA Genel Müdürü Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas, İsmail Ballı ile merkez birim müdürleri, Samsun'daki yıllık değerlendirme toplantısı öncesi Ordu'yu gezdi.

05.09.2012 11:27  Güncelleme: 11:23

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) Genel Müdürü Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas, İsmail Ballı ile merkez birim müdürleri ve bölge müdürleri, Samsun'daki yıllık değerlendirme toplantısı öncesi Ordu'yu gezdi.

İlk olarak teleferikle 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'ye çıkan İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas ve İsmail Ballı ile merkez birim müdürleri ve bölge müdürleri, burada Ordu Ziraat Odası Başkanı Necat Avcı tarafından ağırlandı. İHA heyeti, Ordu'yu ve Karadeniz'i 500 metre yükseklikten seyretmenin keyfini yaşadı.

Boztepe ziyaretinin ardından uydudan yayın yapan Altaş TV'yi ziyaret eden İHA kafilesi, burada Altaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Altaş tarafından karşılandı. Altaş TV Genel Müdürü Fatih Korkmaz, İHA heyetine TV'nin başta stüdyosu ve teknik birimlerini gezdirerek kullanılan teknoloji ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sırasında İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield, açıklamalarda bulunarak, Altaş TV'nin bölgesel bir TV olmasına rağmen ulusal TV'ler düzeyindeki teknolojisiyle kendisinde hayranlık uyandırdığını dile getirdi.

Altaş TV ziyaretinin ardından İstanbul Sanayi Odası (ISO) tarafından her yıl açıklanan ilk 500 kuruluş arasında yer alan, fındık sektörünün en çok ihracat yapan firmaları arasında bulunan Gürsoy Tarımsal Ürünler A.Ş. ziyaret edildi. İHA heyeti burada Gürsoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Gürsoy tarafından karşılandı. Aynı zamanda Ulusal Fındık Konseyi (UFK) ve Ordu Ticaret Borsası Başkanı olan Nejdet Gürsoy, İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas ve İsmail Ballı, Pazarlama Müdürü Burak Varlık ile İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'den oluşan heyete fabrikanın ünitelerini gezdirerek teknik bilgiler verdi. Gürsoy, son teknoloji ile donatılan fabrikada Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (HCCP) ilkelerinin sıkı bir şekilde uygulandığını belirtti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İHA Yöneticileri Ordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement