İhlas Koleji Beşiktaş Rmk Marıne Takımını Konuk Etti - Son Dakika
Güncel

İhlas Koleji Beşiktaş Rmk Marıne Takımını Konuk Etti

İhlas Koleji Beşiktaş Rmk Marıne Takımını Konuk Etti

İhlas Koleji “Engelleri Birlikte Aşalım” sloganıyla düzenlediği etkinlik çerçevesinde Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Basketbol Takımı ile öğrencileri bir araya getirdi.

28.05.2014 17:16

İhlas Koleji "Engelleri Birlikte Aşalım" sloganıyla düzenlediği etkinlik çerçevesinde Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Basketbol Takımı ile öğrencileri bir araya getirdi.

İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü'nde düzenlenen organizasyonda Beşiktaşlı oyuncular öğrencilerle birlikte keyifli dakikalar geçirdiler.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan oyuncular, daha sonra iki takıma ayrılarak gösteri maçı yaptılar.

Organizasyonda konuşan Beşiktaş RMK Marine takımının genel menajeri Erdem Göksel, İhlas Koleji'nde öğrencilerle birlikte oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Göksel, bu tür etkinliklerin hem öğrenciler hem de kendileri için çok faydalı olduğunu söyledi.

Göksel'in ardından konuşan okul müdürü Sebahattin Kazaz'da başarı için hiç bir durumun engel olmayacağını gösteren insanlarla birlikte olduklarını söyledi.

Kendilerini kırmayarak okullarına gelen Beşiktaş RMK Marine takımı yöneticilerine ve oyuncularına teşekkür eden Kazaz, ileriki dönemlerde bu tür etkinliklerin artmasını umut ettiğini söyledi. Kazaz konuşmasının bitiminde Beşiktaş RMK Marine takımının genel menajeri Erdem Göksel'e günün anısına plaket takdim etti.

Organizasyonun sonunda beden eğitimi öğretmeni Fatih Doğan'dan okçuluk üzerine küçük bir ders alan Beşiktaşlı oyuncular salonda kurulan hedef tahtalarına ok atarak kendilerini deneme şansını buldular. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Koleji Beşiktaş Rmk Marıne Takımını Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement