İlk Dersimiz: İlçemizi Tanımak - Son Dakika
Güncel

İlk Dersimiz: İlçemizi Tanımak

İlk Dersimiz: İlçemizi Tanımak

Yeni Eğitim Öğretim Yılında Bağcılar'da görev yapacak öğretmenlere ilçenin tanıtımına yönelik gezi düzenlendi.

17.09.2012 11:02

Başkan Çağırıcı, öğretmenlerden, öğrencilerin gelişimine yönelik projeler istedi.

Bağcılar Belediyesi, bu yıl Bağcılar'da görev yapmaya başlayan 400'ün üzerinde öğretmene ilçeyi gezdirdi. Belediyenin tesisleri başta olmak üzere Bağcılar'ın önemli noktaları gezdirildi ve ilçe hakkında bilgiler verildi.

Programa Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar'ın yeni Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ile öğretmenler katıldı.

Gezi Bağcılar Halk Sarayı'nda sona erdi. Burada konuşan Başkan Çağırıcı, "Yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah hayırlı mübarek etsin" dedi.

Öğretmenlere Bağcılar hakkında bilgiler veren Çağırıcı, belediye olarak okulların fiziki şartlarını değiştirdiklerini ifade etti. "Bağcılar'daki sosyal ve kültürel dönüşüm için sizlerden proje istiyorum" diyen Çağırıcı, sportif ve kültürel başarılar elde etmiş öğrenciler için üstün zekalı öğrenciler için ve farklı başarılar elde eden öğrencilerin gelişimine yönelik projeler istedi.

Kendisinin de 10 yıl öğretmen olarak görev yaptığını hatırlatan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, "O günleri özlüyorum" dedi. "Yaptığınız işin kıymetini bilmelisiniz, insana şekil veriyorsunuz" diyen Kıyıklık, "İnşallah güzel bir öğretmenlik dönemi geçireceksiniz. İnşallah güzel insanlar yetiştireceksiniz" şeklinde konuştu.

Bağcılar'ın yeni Kaymakamı Erdal Çakır da yaptığı konuşmada kendisinin de Bağcılar'da yeni göreve başladığını hatırlattı ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ise yaptığı açıklamada, "412 öğretmen arkadaşımız Bağcılar'da göreve başlamıştı. Ek kontenjanla 186 arkadaşımız daha geldi" dedi. Yılmaz da öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Dersimiz: İlçemizi Tanımak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement