İntihar mı Cinayet mi? Sahne Beşiktaş'ta - Son Dakika
Güncel

İntihar mı Cinayet mi? Sahne Beşiktaş'ta

İntihar mı Cinayet mi? Sahne Beşiktaş\'ta

Prömiyeri 25 şubat pazartesi 20:30'da Sahne Beşiktaş'ta sahnelenecek.

12.02.2013 17:30

İntihar Mı Cinayet Mi?

Yazan-Yöneten: Evrim Yağbasan

Oynayan: Merve Engin

Sahne ve Kostüm Tasarımı: Bahar Uyandıran

tek perde

Prömiyer: 25 şubat pazartesi 20:30'da Sahne Beşiktaş'ta

"Çocuklar okuldan döndüklerinde bir şey anlamasınlar diye soğanları önüme koydum. Bir yandan gözlerimin acısı, bir yandan kalbimin. Aslında sevgi çoktan bitmişti aramızda, acıyan kalbim değil ciğerlerimdi. Sırtım cayır cayır yanıyordu. Hiç tanıdık olmayan bir sancıydı bu. Röntgen çekseler vallahi görülürdü. Allah'ım bazen abartıyor olabilirim, bunlar yalan değil, sadece hissettiklerim gerçekten."

Hayatı boyunca soru sormayan bir kadının tek soruyla hayatı değişebilir mi? Bu kadın kendisinden bile sakladığı düşünceleri nerede biriktirmiştir? Hayatı film şeridi gibi gözlerinin önünden aksa nasıl bir insan olduğunu düşünür? Ölümü mü seçer yoksa yaşamayı mı?

Daha önce "Kıyıya Oturmanın Böylesi", "Kaplumbağalar Şişmanlamaz Çünkü Kabukları Vardır", "Sinekler Sevişirken" adlı tek kişilik oyunlarını sergileyen Merve Engin tek kişilik bir performansla daha karşınızda. "İntihar mı Cinayet mi" Evrim Yağbasan'ın "Kötü Hatıra Fotoğrafçısı 24 Saat Açık" kitabındaki aynı adlı öyküsünden oyunlaştırıldı, zevkle çalışıldı. Umarız siz de zevkle seyredersiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İntihar mı Cinayet mi? Sahne Beşiktaş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement