"İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması" - Son Dakika
Güncel

"İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması"

"İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması"

SAGİAD; "İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması"na katıldı.

01.10.2012 09:44

SAGİAD üyeleri; Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu'na (MARİFED) tarafından Wow Convention Center'da hafta sonu düzenlenen "İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması"na katıldı.

Sakarya'yı İbrahim Bozkurt temsil etti

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) tarafından hafta sonu Wow Convention Center'da düzenlenen "İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması"na katılan Sakarya Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) üyesi Sakaryalı işadamları; stand açan firmaları ziyarete ederek, sektörleriyle ilgili ikili iş görüşmesi yapma fırsatını da yakaladı. MARİFED üyesi 39 derneğin hazır bulunduğu İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması"na Sakarya adına ise SAGİAD Genel Sekreteri İbrahim Bozkurt katılırken, Adapazarı, Akyazı ve Hendek İnşaat Sektöründen çok sayıda işadamı hazır bulundu. Sakaryalı işadamları; Türk-Amerikan Ticaret Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Sever, MARİFED Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, MARİFED İnşaat Taahhüt Komite Başkanı ve Ekşioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Ekşi, MARİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Uzunlar İnşaat Yönetim Kurulu Yardımcısı Rıdvan Uzun ile de tanışma ve görüşme fırsatı buldu.

İnşaatta; Türkiye Dünya'da ikinci sırada

İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması'nın açılış konuşmasını yapan MARİFED İnşaat Taahhüt Komite Başkanı Ömer Faruk Ekşi, sektörün geçen yıla göre az da olsa daralma yaşadığını bu nedenle ticareti arttırmak için ve üyelerimiz arasındaki iç ticareti geliştirmek için bu programın düzenlendiğini aktardı. Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ciğer ise konuşmasında; Türk Müteahhit firmalarının dünyadaki başarısından bahsederek, Türkiye'nin bu konuda Çin'den sonra ikinci sırada olduğunu söyledi. Toplantının son konuşmacısı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı İrfan Uzun ise; daha sağlam yapılar için daha nitelikli iş gücünün gerekliğinden bahsederek ticaretin geliştirilmesi adına yaptığı bu organizasyondan dolayı MARİFED'e teşekkür etti.

70 Stand ve 70 müteahhitlik firmasının hazır bulunduğu organizasyonu yaklaşık bin 200 kişi ziyaret etti. Programa katılanlar, aynı anda sektörün öncü müteahhitlerinin bir çoğu ile görüşme fırsatı bularak; firma, ürün ve hizmetlerini tanıttı. Aynı anda bir çok sektör duayeni ile buluşma fırsatı sağlandığı için katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi. Stand ziyaretleri ve ikili iş görüşmelerinin erken bitmesi planlanırken, görüşme trafiğinin yoğunluğundan dolayı, programın geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement