IŞİD, İnfaz Ettiği ABD'li Gazetecinin Cesedini Satışa Çıkardı - Son Dakika
Güncel

IŞİD, İnfaz Ettiği ABD'li Gazetecinin Cesedini Satışa Çıkardı

IŞİD, İnfaz Ettiği ABD\'li Gazetecinin Cesedini Satışa Çıkardı

Alman Bild gazetesi, ağustos ayında infaz edilen Amerikalı gazeteci James Foley'in cesedinin IŞİD tarafından 1 milyon dolara satışa çıkarıldığını duyurdu.

11.12.2014 14:21  Güncelleme: 14:42

IŞİD, Ağustos ayında infaz ettiği Amerikalı gazeteci James Foley'in cesedini 1 milyon dolar karşılığında satışa çıkardı.

ALMAN GAZETESİNDEN AĞIR ELEŞTİRİ

Cesetlerden dahi para kazanmak isteyen bir örgüt yorumunu yapan Alman Bild gazetesi, bu korkunç girişimi bazı aracı kişilerle Türkiye- Suriye sınırından 'Buzzfeed News' muhabirine ulaştırarak, cesetten para elde edebilmek için dünyaya duyurmak istediğini yazdı.

IŞİD'İN ÖLDÜRDÜĞÜ İLK BATILI REHİNE

Elinde tuttuğu batılı rehinelerden ilk öldürdüğü kişinin James Foley olduğunu da haberinde hatırlatan gazete, IŞİD'in nasıl bir acımasız terör örgütü olduğuna vurgu yaptı.

DNA ÖRNEĞİ İLE CESETİ TESLİM EDECEK

IŞİD'in, satışa çıkardığı James Foley'in cesedine alıcı bulması halinde, cesedin adı geçen kişiye ait olduğunu ispatlayacak DNA örneğini de verebileceğini ve cesedi de Türkiye sınırından teslim edebileceği haberde kaydedildi. Alman gazetesi para için neler yapabileceğini böylece göstermiş olan IŞİD'in, şimdiye kadar 15 batılı rehineyi serbest bıraktığına da ayrıca haberinde yer verdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel IŞİD, İnfaz Ettiği ABD'li Gazetecinin Cesedini Satışa Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • davut: Fiyat da bişeyler yaparsanız ben talibim. 28 23 Yanıtla
  • GİRESUN: EY ALMAN GAZETESİ ABD NİN GUANTANAMO ÜSSÜNDEKİ YAPTIGI İŞKENCELERİ NEDEN YAZAMIYORSUN SIKIYOR DEGİLMİ. ABD İŞKENCE YAPARKEN İYİ SES ÇIKARMA İŞİD BİR ABD LİYİ ÖLDÜRÜRKEN ORTALIGI YIK VAY ANASINI SEN NE GAZETEYMİŞSİN. ALMANLARIN İNSANLARI SOBİBOR KAMPINDA NELER YAPTIGINI NEDEN YAZAMIYORSUN. ALMANLAR İNSANLARI ATEŞE ATIP CANLI CANLI YAKTILAR VE HALA KARI GİBİ KONUŞUYORSUNUZ. 40 10 Yanıtla
  • kürt: insanlık şeref haysiyet yokki her şeyi yaparlar 25 23 Yanıtla
  • Yanlış kesim: İşid Amerikalı degil,pkk lı kes biz sana para verelim sevaba girersin 11 14 Yanıtla
  • İSRAİL KÜRTLERE TÜM TEKNOLOJİSİNİ VERMEYE HAZIR:: İSRAİL KÜRTLERE TÜM TEKNOLOJİSİNİ VERMEYE HAZIR:: KÜRT ARKADAŞLAR ELEŞTİRİLERİNİZE DİKKATLİ OLUN. HİÇ OLMAZSA ELEŞTİRİRSENİZ KÜRT OLDUĞUNUZU BELLİ ETMEYİN. İSRAİL KÜRTLERE TÜM TEKNOLOJİSİNİ VERMEYE HAZIR:İSRAİL ŞİMDİYE KADAR KÜRTLERİN ALEYHİNE HİÇ KONUŞMADIkürt arkadaşlar eleştirilerinize dikkat edin. . israil şimdiye kadar kürtlerin aleyhine hiç konuşmadı. . israil kürtlere hep dostca davranmıştır. eleştirilerinize dikkat edin. israil kürtler aleyhine hiç konuşmadı. . . israil tüm teknolojisini kürtlere vermeye hazır. yüceler yücesi kürt ırkı artık ortadoğu nun tek hakımi sen olacaksın . bu yorumumda irkci faşsştlere kapak olsun 10 3 Yanıtla
  • oyle degilmi: Bu isid gelmis gecmis en seref ve haysiyetten yoksun bir vahsi teror orgutu. sonra hangisini geldigi malum. yesinler birbirlerini. 5 8 Yanıtla
  • sea: Abarttınız artık 3 7 Yanıtla
  • çengelköy 1453 HSY: 10 000 tl verirseniz alırım :) 2 5 Yanıtla
  • cudi: Cevap Yaz(1)SELENGA a cevap. kürtler senin ne a s de öyle diyosun 3 3 Yanıtla
  • x: müslümanım diyenlere bakın. cesedi gömeceğine sakla ve sat. 3 0 Yanıtla

Advertisement