İslami Dayanışma Oyunları'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İslami Dayanışma Oyunları'nın Açılışı Yapıldı

İslami Dayanışma Oyunları\'nın Açılışı Yapıldı

BAKÜ/ DHA Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12 Mayıs'ta başlayan 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda ülkemizi 21 branşta 339 milli sporcumuz temsil ediyor.

13.05.2017 11:31

ERCAN ATA-BAKÜ/ DHA

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12 Mayıs'ta başlayan 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda ülkemizi 21 branşta 339 milli sporcumuz temsil ediyor.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen açılışa Azarbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve bir çok ülke delegesi katıldı. Açılış 17 farklı gösteri gerçekleştirilirken açılan Türk bayrağı dakikalarca ayakta alkışlandı. 55 ülkenin açışa katıldığı İslami Dayanışma oyunları havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Türk bayrağını milli karateci Alparslan Yamanoğlu taşıdı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda Türk bayrağını milli karateci Alparslan Yamanoğlu taşıdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, bu akşam Bakü Olimpiyat Stadı'ndaki açılış töreninde, Türk bayrağını +84 kilo, 18-19 yaşlarında gençlerde dünya ve Avrupa şampiyonu sporcu Alparslan Yamanoğlu'nun taşırken, daha önce bayrağı taşıyacağı belirtilen milli yüzücü Emre Sakçı'nın sabah yarışı olduğu için açılışa katılamayacağı ifade edildi.

(fotoğraflı)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslami Dayanışma Oyunları'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement