Isparta'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için arama çalışması başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Isparta'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için arama çalışması başlatıldı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Yaşar Aksu, Yalvaç ilçe merkezine gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamadı. Yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Köy halkı ve Aksu'nun yakınları da arama çalışmalarına destek veriyor. Aksu'nun bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

23.07.2023 01:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için arama çalışması başlatıldı

ISPARTA - Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Terziler köyünde yaşayan Yaşar Aksu 21 Temmuz tarihinde Yalvaç ilçe merkezine gitmek üzere evden ayrıldı. Uzun süre kendisinden haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerinin arama çalışmalarına köy halkı ve Aksu'nun yakınları destek verdi. Aksu'nun bulunmasına ilişkin başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Isparta\'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için arama çalışması başlatıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Isparta'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için arama çalışması başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement