Kayıp üniversiteli kuryeden acı haber - Son Dakika
Güncel

Kayıp üniversiteli kuryeden acı haber

Isparta'da kuryelik yapan üniversite öğrencisi Emirhan Göksu, bir gündür haber alınamaması üzerine polis babası tarafından kayıp olarak bildirildi. Yapılan arama çalışmaları sonucunda Göksu, Akkent Mahallesi Dereboyu mevkiinde motosikletiyle kaza yapmış halde ölü bulundu.

11.03.2024 03:51  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da kaybolan üniversite öğrencisi, dere yatağında motosikletiyle kaza yapmış halde ölü bulundu. Kuryelik yapan Emirhan Göksu isimli 20 yaşındaki gençten 1 gündür haber alamayan ailesi kayıp ihbarında bulunmuştu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kahramanmaraş'ta görev yapan polis babanın ihbarı sonrası harekete geçen Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıp Göksu'yu Akkent Mahallesi Dereboyu mevkiinde motosikletiyle kaza yapmış halde hayatını kaybetmiş olarak buldu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atabey Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci olan Göksu'nun naaşı,Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme timinin çalışmaları sonrasında otopsi için Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayıp üniversite öğrencisi dere yatağında ölü bulundu
Kayıp üniversite öğrencisi dere yatağında ölü bulundu
Kayıp üniversiteli kuryeden acı haber
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp üniversiteli kuryeden acı haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yiğit Öztürk: Allah sabırlar versin inşallah Mekanı cennet olsun Hemen hemen aynı yaşlardayızdır kardeşimize çok üzüldüm Çok kötü :( 36 2 Yanıtla
  • Vezir Barut: Allah rahmet etsin. Zor bir durum . Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. 31 0 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: ne hayalleri vardı kim bilir ??? 18 1 Yanıtla

Advertisement