Gazze'deki mülteci çocuklar için moral etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Gazze'deki mülteci çocuklar için moral etkinliği düzenlendi

Gazze\'deki mülteci çocuklar için moral etkinliği düzenlendi

İsrail'in saldırılarının devam ettiği Gazze'nin güneyindeki Refah'ta evlerinden edilmiş ve mülteci kampında yaşayan Filistinli çocuklar ve gençler için moral etkinliği düzenlendi. Mısır Kızılay ekipleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte çeşitli oyunlar oynandı, şarkılar söylendi ve yüz boyama etkinliği yapıldı. Refah kenti, Gazze Şeridi'ndeki en yoğun nüfuslu bölgelerden biri olarak biliniyor.

03.03.2024 22:53  Güncelleme: 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'nin güneyindeki Refah'ta evlerinden edilmiş ve mülteci kampında yaşayan Filistinli çocuklar ve gençler için moral etkinliği düzenlendi.

Saldırıların başlangıcından bu yana Gazzeli çocuklar oyun oynayacak güvenli bir yer bulamıyor. Savaşın psikolojik etkilerini bir nebze unutturmak isteyen Mısır Kızılay ekipleri, Gazze'nin kuzeyindeki saldırılardan kaçarak güneydeki Refah kentine sığınan yerinden edilmiş Filistinli gençler ve çocuklar için sınıra yakın kurulan geçici bir kampta etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında çeşitli oyunlar oynandı, şarkılar söylendi ve yüz boyama etkinliği yapıldı.

İsrail ordusunun daha önce "güvenli" olduğunu iddia ettiği ve yaklaşık 1,5 milyon kişinin sığındığı güneydeki Refah kenti, Gazze Şeridi'ndeki en yoğun nüfuslu bölgelerden biri olarak kabul ediliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazze'deki mülteci çocuklar için moral etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement