İstanbul'da çökertilen suç örgütlerine ait araçlar trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da çökertilen suç örgütlerine ait araçlar trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda çökertilen suç örgütlerine ait olan ve mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verilen araçlar, trafik ekipleri tarafından kullanılmaya başlandı. Bu araçlar, kentteki işlek cadde ve meydanlarda trafik noktalarında görev yapacak.

26.12.2023 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL'da düzenlenen operasyonlarda çökertilen suç örgütlerine ait olan araçlar mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verildi. Trafik ekiplerine verilen ve Taksim Meydanı'nda görülen araçlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul'da farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait lüks araçlar mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verildi. Söz konusu araçlar bugün Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince kullanılmaya başlandı. Lüks araçlardan iki tanesi Taksim Meydanı'nda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, yoğun ilgiyle karşıladıkları yeni polis araçlarını cep telefonlarıyla görüntüledi. Mithat Özdemir; 'Olması gereken durum bu, sadece bununla ilgili değil. Bütün kara para aklayanlarla ilgili aynı işlemler yapılmalı. Son derece doğru, yapılması gereken, özellikle İçişleri Bakanlığı ile birlikte bu konuda duyarlılık arttı. Bu anlamda da kutluyorum. İnşallah devamı gelir. Bunlardan da hesap sorulur, kamu adına dedi.

İstanbul\'da çökertilen suç örgütlerine ait araçlar trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da çökertilen suç örgütlerine ait araçlar trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement