İstanbul'da Otomobil Lastikleri Çalan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Otomobil Lastikleri Çalan Şüpheliler Yakalandı

İstanbul'da kiraladıkları otomobillerin lastik ve jantlarını çalan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin yaklaşık 10 gün içinde 64 lastik ve jant çaldığı tespit edildi. Şüphelilerin otomobillerin lastiklerini eski lastiklerle değiştirdikleri anlar kameralara yansırken, iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22.10.2023 09:41  Güncelleme: 09:42

İSTANBUL'da kiraladıkları otomobillerin lastik ve jantlarını çalan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin yaklaşık 10 gün içinde 64 lastik ve jant çaldığı tespit edildi. Şüphelilerin otomobillerin lastiklerini eski lastiklerle değiştirdikleri anlar kameralara yansırken, iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da polise başvuran araç kiralama şirketi yetkilileri, kiraladıkları otomobillerinin lastiklerinin değiştirilerek çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri başlattıkları soruşturmada kiralanan otomobillerin lastik ve jantlarının kötüleriyle değiştirilerek çalındığını tespit etti. Bazı olaylarda güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis, şüphelileri yakalamak için operasyon yaptı. Tespit edilen bir eve yapılan baskında şüpheliler Yunus A.(24) ile Berat B.(25) gözaltına alındı.

Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerin 16 farklı araca ait 64 lastik ve jant çaldığı tespit edildi. Bu lastikler şüphelilerin deposunda ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul\'da Otomobil Lastikleri Çalan Şüpheliler Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Otomobil Lastikleri Çalan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement