İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Kaş ilçesinde vatandaşlar, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etti.

15.12.2016 12:22

Kaş ilçesinde vatandaşlar, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etti.

İlçe Belediye Başkanı Halil Kocaer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatör Yardımcısı Musa Yücel, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, polis ve vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tiyatro ve dizi sanatçısı Burçin Üçüncüoğlu, "Kaş Halkı Teröre Sessiz Kalma" bildirgesini okudu.

Hiçbir siyasetin Türk halkının barış içinde yaşama erkinin üstünde olamayacağını belirten Üçüncüoğlu, hain terör saldırılarının kor ateş gibi yüreklere düştüğünü dile getirdi.

"Gün birlik ve beraberlik günüdür." diyen Üçüncüoğlu, "Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak, Pomak gibi farklı etnik kökenlerle bu coğrafyayı paylaşan bizler, yüzyıllar boyunca aynı acılarla üzülen aynı sevinçlerle mutlu olan vatan bildiğimiz bu topraklarda iç içe yaşadık. Ayrışmak yerine birleşerek, renkleri karıştırıp güç kazanmalıyız." ifadesini kullandı.

Türk halkının canının yandığını ve sabrının taştığını ifade eden Üçüncüoğlu, çocukları, masum halkı, canlarını önüne siper eden güvenlik güçlerini ve son saldırıda açıkça hedef alınan vatan evladı polisleri hedef alanların karşılarında büyük Türk milletini bulacağını vurguladı.

Kaş Belediye Başkanı Kocaer de teröre boyun eğmeyeceklerini belirterek, "Vatanı böldürtmeyiz, biz bu vatan için ölmeye, gazi olmaya, her alanda mücadele etmeye hazırız. Bu milletin bileğini kimse bükemez. Bu millet birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde bayrağını, vatanını ve milletini koruyacaktır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement