İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları"nda oy kullandı.

28.12.2022 09:04  Güncelleme: 09:21

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları"nda oy kullandı.

Arpaguş, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Haber" kategorisinde Van'da terörle mücadele sonrasında Tendürek Dağı'nın zirvesine Türk bayrağının dikildiği, Özkan Bilgin imzalı "Görev tamam" isimli fotoğrafı seçen Arpaguş, "çevre-yaşam" kategorisinde tercihini Gazze Şeridi'nde kılınan bayram namazına oyuncağıyla eşlik eden bir çocuğun yer aldığı Mustafa Hassona'nın "Masumiyet" isimli fotoğraftan yana kullandı.

Arpaguş, "spor" kategorisinde ise Elif Öztürk Özgöncü'nün dünya şampiyonu Ampute Milli Takımı'nın yer aldığı "Şampiyonlar" isimli fotoğrafa oy verdi.

Anadolu Ajansına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Arpaguş, haber kategorisinde birbirinden güzel fotoğrafların olduğunu belirterek, "Tendürek Dağı'nda bayrağımızı diken yiğitlerin, Tendürek Dağı ile birlikte olan muhteşem görüntüsünden kendimi alamadım. Onların emeklerine, alın terine saygısızlık olur diye düşündüm. Onun için o bayrağı ve o yiğitlerin dağ kadar asil duruşunu oyladım." dedi.

Çevre-yaşam kategorisinde tercihini, İslam toplumuna umut aşılaması ümidiyle gerçekleştirdiğini söyleyerek, bölgenin huzura kavuşması temennisinde bulunan Arpaguş, spor kategorisinde azmedilince başarılamayacak hiçbir şeyin olmadığını gösterdikleri için tercihini Ampute Milli Takımı'ndan yana kullandığını dile getirdi.

İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş 'Yılın fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement