İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Uğur Açıklaması - Son Dakika
Güncel

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Uğur Açıklaması

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Uğur Açıklaması

"4. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası'nda Erdoğan'la tekrar bir araya gelmemiz, taksici esnafımızı yeniden umutlandırmıştır.

01.12.2014 12:21

Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca düzenlenen 4. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası, esnafı mutlu etti. İlk defa Cumhurbaşkanı düzeyinde toplanan ve 81 ilden 6 binin üzerinde esnaf ve sanatkarın katıldığı şurayı, esnaf olumlu karşıladı.

Konuya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Yahya Uğur, taksicileri temsilen şuraya katıldığını belirterek, daha önce de yaptığı toplantılarda iki kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taksicilerle buluşturduğunu hatırlattı.

İTEO Başkanı Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile her buluşmalarının ardından taksici esnafının sorunlarının azaldığını dile getirerek, "4. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası'nda Erdoğan'la tekrar bir araya gelmemiz, taksici esnafımızı yeniden umutlandırmıştır. Yıllar sonra ilk kez Cumhurbaşkanı düzeyinde bir araya gelen esnafımız için bu şura son derece önemli. Böyle üst düzey bir buluşma, bu kadar zaman sonra esnafımızın tekrar önemsendiğinin, derdi ile dertlenildiğinin göstergesidir. Bu nedenle şurayı düzenleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'ye de ayrıca minnettarız" diye konuştu.

Şuranın, esnafa yeni ufuklar açacağını aktaran Uğur, şurayla başlayan bu heyecanın esnafı dirilteceğini söyledi.

Bu toplantıyla esnafın yeni bir vizyona sahip olacağını dile getiren Uğur, şöyle devam etti.

"Canikli'nin, 'Güçlü Esnaf, Güçlü Ekonomi' vizyonuyla başlatmış olduğu bu diriliş hareketi, inanıyoruz ki yeni Türkiye'nin farkını da gözler önüne serecek. Bu toplantı, adeta esnaf açılımı olmuştur. Devletin yeniden esnafı yüceltme hamlesi olmuştur. Esnaf buna kayıtsız kalmayacaktır. Yeniden umutlanan esnaf, yeni projelerle, yeni Türkiye'ye katkı sunmak için harekete geçecektir. Bizler de İTEO yönetimi olarak bu önemli şurada esnafımız adına hazırlamış olduğumuz yeni birtakım proje ile çalışmalarımıza devam ettik. Bakanlık etkinliklerimizi sunduğumuz proje dosyamız ile esnafımıza yeni ve güzel hizmetler sunmayı planlıyoruz."

Uğur, önümüzdeki günlerde, projelerinin iyice olgunlaştığında medya ile paylaşacaklarını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şurada taksicilerden övgüyle bahsetmesinin, taksici esnafı olarak kendilerini onurlandırdığını belirtti.

Daha önce gerçekleştirdikleri çok önemli projelerin etkili olduğunu fark ettiklerini anlatan Uğur, "Gördük ki esnafımız adına yaptığımız her çalışma ve taksicilerimizin sahip çıktığı ahilik kültürü, bizleri doğru yere ulaştırmakta" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement