İSTANBUL-TEM OTOYOLU'NDA KAZA, 2'Sİ ÇOCUK 6 YARALI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL-TEM OTOYOLU'NDA KAZA, 2'Sİ ÇOCUK 6 YARALI

BAĞCILAR TEM Otoyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil devrildi.

06.11.2022 10:41  Güncelleme: 11:50

BAĞCILAR TEM Otoyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil devrildi. Otomobilde bulunan aynı aileden 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

Bağcılar TEM Edirne istikametinde saat 09.30 sıralarında meydana gelen kazada, bir araç sürücüsü ani bir manevrayla, Raşit A.'nın kullandığı 59 AAN 717 plakalı otomobilin önüne geçti. Ani fren yapmaya çalışan Raşit A. direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Otomobil duvara çarptıktan sonra devrildi. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevredekiler ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Otomobilde bulunan aynı aileden 2'si çocuk 6 yaralıya, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza yapan otomobilde bulunan Mehmet Akkoç, "Bir araç önümüze kırdı. Frene asıldık ama, hızlı ve süratli olduğumuz için şarampole doğru gitti. Önümüze kıran kişi kaçtı plakasını tespit edemedik" dedi.

İSTANBUL-TEM OTOYOLU\'NDA KAZA, 2\'Sİ ÇOCUK 6 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL-TEM OTOYOLU'NDA KAZA, 2'Sİ ÇOCUK 6 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement