İşte 2011'in En İyileri - Son Dakika
Güncel

İşte 2011'in En İyileri

İşte 2011\'in En İyileri

PAL FM dinleyicileri seçti: Yılın en iyileri Ajda Pekkan ve Mustafa Ceceli.

07.03.2012 03:04  Güncelleme: 10:30

PAL FM dinleyicilerinin oylarıyla 16 dalda belirlenen 2011'in en iyileri değerlendirmesinde En İyi Albüm dalında "Farkın Bu" albümüyle Ajda Pekkan, En İyi Şarkı dalında ise "Eksik"le Mustafa Ceceli ödüle layık görüldü.

PALMALİ Şirketler Grubu'nun sahip olduğu PAL FM'in, dün akşam The İstanbul EDITION Billionaire Club'ta gerçekleştirdiği ödül törenine; Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Doğan Müzik Genel Müdürü Samsun Demir, Ajda Pekkan, Sibel Can, Ozan Doğulu, Gülşen, Sibel Tüzün, Tuğba Özerk, Eylem, Soner Kabadayı, Yusuf Güney, ENBE Orkestrası, Mustafa Ceceli, Burcu Güneş, İskender Paydaş, Nihat Odabaşı, Model, Öykü Gürman, Simge Sağın, Ozan Çolakoğlu gibi iş, siyaset ve müzik dünyasından isimler katıldı. Gecenin sunuculuğunu ise Burcu Esmersoy üstlendi.

Geceye katılan isimlerden Burcu Güneş, "Hepimiz ödül alacağız bu gece. Ben öyle hissediyorum. Yeni albüm çalışmaları çok güzel gidiyor. Güzel şarkılar var. Can Bonomo'nun şarkısını ben çok beğendim. Balkan ezgileriyle olması, etnik olması, Endülüs olması... Çok sevimli, çok sıcak buldum. Can'ın tarzını da beğendim. Genel anlamda rahat buluyorum. Batı'ya dönük bir hali tavrı var. Ben çok şanslı görüyorum. İlk dörde çok rahat girer gibi geliyor. İnşallah birinci de olur" şeklinde konuştu.

Kerem Cem de "Çok güzel bir gece. PAL FM, bizim yaptığımız müzikleri duyurmanın yollarından biri. Çok da güzel yapıyor. Ödül alacakları şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

HALİL SEZAİ'NİN MENAJERİNDEN TAKLİT TEPKİSİ

En iyi çıkış yapan şarkıcı seçilen Halil Sezai Paracıkoğlu, turnede olduğu için geceye katılmazken televizyonlarda Hayrettin tiplemesiyle dikkatleri çeken Hayrettin Karaoğuz, sanatçının taklidini yaptı. İzleyenlerin kahkahalarla güldüğü Halil Sezai taklidinin ardından Burcu Esmersoy'un anonsu sırasında sahneye çıkan, Paracıkoğlu'nun menajeri Ahmet Çelik, sanatçının taklidinin yapılmasından rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Halil Sezai Paracıkoğlu'nun, kendisi hakkında yapılan taklitlere güldüğünü ifade eden Çelik, "Halil Sezai esprili bir insan ve kendisi hakkında yapılan esprilere karşı hoşgörülü davranıyor. Fakat kendisi hakkında yapılan taklit ve espriler yaratıcı olmalı. Hep aynı tarz şakalar sabrımızı taşırıyor" şeklinde konuştu.

Onur ödülüne layık görülen Nilüfer rahatsızlığından dolayı törene katılmazken PAL FM özel ödülüne layık görülen Hande Yener ise çekimlerinin uzaması nedeniyle geceye gelemedi.

Billionaire Dans Grubu'nun da şovlarını sergilediği gecede, Sibel Can ve Soner Kabadayı, Mustafa Ceceli, Gülşen, Burcu Güneş ve Simge Sağın, ödül alan parçalarını seslendirerek davetlilere sürpriz yaptı.

ÖDÜLLER

En İyi Albüm: Farkın Bu (Ajda Pekkan)

En İyi Şarkı: Eksik (Mustafa Ceceli& Evrim Günaydın)

En İyi Konsept Albüm: Ozan Doğulu

En İyi Single: Gülşen

En İyi Cover: İskender Paydaş & Mustafa Ceceli

En Çok İstek Alan Şarkı: Oflaya Oflaya (Burcu Güneş)

En İyi Klip: Süpermen (Yön: Nihat Odabaşı)

En İyi Aranjör: Ozan Çolakoğlu

En İyi Grup: Model

En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcı: Simge Sağın

En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı: Halil Sezai Paracıkoğlu

En İyi Erkek Sanatçı: Mustafa Ceceli

En İyi Kadın Sanatçı: Ajda Pekkan

En İyi Düet: Sibel Can ve Soner Kabadayı

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement