Belediye Vanspor: İstediğimiz Transferleri Yapamadık - Son Dakika
Güncel

Belediye Vanspor: İstediğimiz Transferleri Yapamadık

Belediye Vanspor: İstediğimiz Transferleri Yapamadık

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Yahya Cahit Sönmez, Kayseri Şekerspor maçı öncesinde takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

20.09.2013 08:48  Güncelleme: 08:56

Sönmez, Birçok dezavantajlara rağmen lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, transferlerimizi istediğimiz gibi tam anlamıyla gerçekleştiremedik" dedi.

İyi bir çıkış yaptıklarını belirten Sönmez, " Bizim için rakip kim olursa olsun, özellikle kendi sahamızda puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok . Futbolcularım çıkıp yürekleriyle mücadele edecekler" dedi.

-B.Vanspor çok iyi bir çıkış yakaladı bunun hakkında neler söylemek istersiniz?

"Biz birçok dezavantajlara rağmen lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Diğer takımlardan bir ay sonra çalışmalarımıza başladık. Yeterince istediğimiz transferleri yapamadık. Maddi olarak çok sıkıntılar yaşadık. Bu yüzden oyuncularımız neredeyse 4. Haftalarına girmelerine rağmen, henüz bir prim veya maç başı bir ücret alamadılar. Buna rağmen biz bunları bir kenara bırakıp çıkışımızı sürdürmek için çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz. Gerçekten hiç kimsenin ummadığı bir çıkış yakaladık bir hava yakaladık, bunu Kayseri Şekerspor maçında da sürmek istiyoruz."

-Kayseri Şekerspor maçı hakında neler söylemek istersiniz?

"Kayseri Şekerspor maçlarını takibe aldık güçlerini biliyoruz. Çok güçlü bir takım, ligin en çok gol atan takımı, fakat onlara karşı önlemimizi alacağız. Bizim için rakip kim olursa olsun, özellikle kendi sahamızda puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Ciddiyetle haddimizi bilerek Kayseri müsabakasında da futbolcuların çıkıp yürekleriyle mücadele edeceklerine inanıyorum. İnşallah kayıpsız bir hafta geçirerek yolumuza devam edeceğiz."

-Takımda cezalı veya sakat oyuncular var mı?

"Takımda cezalı oyuncumuz yok. Fakat sakat futbolcularımız var. Siirt kupa maçında Haşim, geçen seneden sakatlıkları devam eden, Rıdvan birde Murat var. En son oynadığımız Arsinspor maçından da Medeni ile Osman dizlerinden aldıkları darbe ile iç yan bağlarda ikinci derecede bir yırtık var. Oyuncular hafta başında Ankara'da tedavilerini uyguladılar. Bugün Van'a döndüler, Pazartesi günü ise düz koşulara başlayacaklar. Yaklaşık olarak 3-4 hafta herhalde bu arkadaşlarımız aramızda olmayacak. Bu arkadaşların sakatlıkları tabii ki takım için çok büyük bir kayıp diyebiliriz. Yani takım kadro olarak bir sıkıntı çekiyor. Bu arkadaşların olmaması bizim için sıkıntı yaratıyor. Yerine oynattığımız oyuncuları da oyuna motive ederek, onların yerlerini aratmayacak şekilde hazırlamaya çalışıyoruz."

-Takıma her hangi bir destek geldi mi?

"Bu takım sadece belediyenin takımı değildir. Bütün Van halkının takımıdır. STK'ları, özellikle Sayın Valimizi, Emniyet Müdürümüzü, maddi olmasa da manevi olarak yanımızda görmek istiyoruz. Eğer kendilerini yanımızda görürsek, futbolcularımızın gerçekten motivasyon olarak daha da iyi olacağına inanıyorum. Bu mülki amirleri devamlı bizim maçlarımızda, bizim yanımızda görmek istiyoruz."

-Taraftar hakkında neler söylemek istiyorsunuz?

"Taraftar bizim 12. Adamımız diyebiliriz. Taraftarlar önceki senelerde de gördüğüm bir taraftar. Çünkü ben Petrolspor'un başındayken de birkaç defa maç yapma imkanı bulduk. Gerçekten çok centilmen takımını 90 dakika usanmadan bıkmadan destekleye bilecek bir taraftar potansiyeli var. Onları da biz yanımızda görmek istiyoruz. Fakat sıkıntı olarak bir tribün olayı var. O tribün olayının yetkililer tarafından biraz çözümlenirse daha iyi olur. Tüm taraftarlarımıza katkılarından dolayı teşekür ediyoruz."

-Teşekkür ederiz hocam…

Röportaj: Emre An- Van Bölge Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Belediye Vanspor: İstediğimiz Transferleri Yapamadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement